Εντυπωσιακό το Honda Jazz e:HEV Crosstar Custom


H Honda θα παρουσιάσει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιου το Jazz e:HEV Crosstar Custom, μια πιο «περιπετειώδη» εκδοχή του νέου supermini μοντέλου της. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 11/1/2021

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιου θα πραγματοποιηθεί μεταξύ το τριήμερο μεταξύ 15-17 Ιανουαρίου προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της εποχής. Οι παρουσιάσεις των νέων μοντέλων και των πρωτοτύπων θα γίνουν ψηφιακά και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν μέσω διαδικτύου, όπως και να «επισκεφτούν» την έκθεση μέσω αυτού.

Εσωτερικό του Jazz e:HEV Crosstar.
Εσωτερικό του Jazz e:HEV Crosstar.

Η Honda ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει το Jazz e:HEV Crosstar Custom, μια νέα εκδοχή του καινούργιου μοντέλου της (το οποίο ονομάζεται Fit τόσο στην ιαπωνική αγορά όσο και σε άλλες). Αυτή, είναι προσανατολισμένη στο να ανταποκρίνεται περισσότερο στην πρακτικότητα και τη χρηστικότητα των εξορμήσεων στη φύση, ενώ έχει και την ανάλογη αισθητική που απαιτεί το αγοραστικό κοινό από ένα τέτοιο όχημα.

Τα πίσω καθίσματα «Magic Seats» του νέου Honda Jazz.
Τα πίσω καθίσματα «Magic Seats» του νέου Honda Jazz.

Όπως μπορούμε να δούμε στην αρχική φωτογραφία, η συγκεκριμένη έκδοση έχει ακόμη μεγαλύτερη διαδρομή ανάρτησης από αυτή του Jazz e:HEV Crosstar (της crossover εκδοχής του νέου Jazz), ελαστικά της Toyo κατάλληλα για κίνηση σε χωματόδρομο και σχάρα οροφής της «Yakima», η οποία ειδικεύεται σε σχάρες και μπαγκαζιέρες για τους εκδρομείς και για όσους ασχολούνται με δραστηριότητες εκτός πόλης.

Περισσότερες λεπτομέρειες (και φωτογραφίες) για το Jazz e:HEV Crosstar Custom αναμένουμε μετά την παρουσίασή του. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα διατίθεται και στην ευρωπαϊκή αγορά ή όχι.