Επετειακό Hyundai Tucson N Line 30th Anniversary με πλήθος αναβαθμίσεων (photos)


Η Hyundai αποκάλυψε το επετειακό Tuscon N Line 30th Anniversary για την αγορά της Ισπανίας που είναι «φορτωμένο» σε εξοπλισμό και αναβαθμίσεις. Δείτε την τιμή του. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: HYUNDAI
  • 13/9/2022

Το νέο Hyundai Tucson N Line 30th Anniversary έχει καταφτάσει στον κατάλογο της εταιρείας, και ξεχωρίζει για το σύνολο αναβαθμίσεων που φέρει, αλλά και για την τιμή του.

Η Hyundai παρουσίασε το νέο της μοντέλο της σειράς Tucson για να γιορτάσει τα 30 χρόνια παρουσίας της στην ισπανική αγορά, το οποίο πρόκειται για την εξελιγμένη έκδοση του N Line, το οποίο έχει χρησιμοποιήσει η εταιρεία για τη δημιουργία του επετειακού μοντέλου.

Το Tucson N Line 30th Anniversary πρόκειται για το πιο τεχνολογικά αναβαθμισμένο μοντέλο της σειράς του, που διαθέτει ένα σύνολο παροχών και ρυθμίσεων που το κάνουν να διαφέρει, όσον αφορά τη συνδεσιμότητα, την ασφάλεια και την άνεση.

Διαθέτει ένα διευρυμένο σετ αισθητήρων, όπως κάμερες στο εμπρός και πίσω μέρος, αισθητήρες ανίχνευσης εμποδίων και πεζών, έξυπνο σύστημα αλλαγής λωρίδας, αλλά και σύστημα ακολούθησης λωρίδας, προκειμένου να εξασφαλίζεται η μέγιστη ασφάλεια για τους επιβάτες, αλλά και τους διερχόμενους πεζούς, ή άλλους χρήστες του οδικού δικτύου. Διαθέσιμος είναι επίσης ένας αισθητήρας που ανιχνεύει τη βροχή και το φως, όπως και την εναλλαγή των καιρικών φαινομένων.

Στο εσωτερικό του, το Tucson N Line 30th Anniversary είναι ντυμένο με ύφασμα alcantara, τόσο στο τιμόνι όσο και στα καθίσματα, τα οποία είναι θερμαινόμενα και διαθέτουν ποκίλλες ρυθμίσεις. Η Hyundai έχει εξοπλίσει το νέο μοντέλο της σειράς Tucson με δύο οθόνες των 10,25 ιντσών, οι οποίες χρησιμεύουν στον έλεγχο των οργάνων του οχήματος και στον χειρισμό του συστήματος infotainment. Η συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto υποστηρίζεται πλήρως και ασύρματα.

Όσον αφορά στον κινητήρα, το 30th Anniversary φέρει έναν τετρακύλινδρο T-GDi χωρητικότητας 1,6 L που αποδίδει 152 PS και 250 Nm, ενώ συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιοταχυτήτων που διοχετεύει τη δύναμη στο μπροστινό άξονα.

Το νέο μέλος της οικογένειας Tucson κάνει τα 0-100 km/h σε 10,6 sec και έχει τελική ταχύτητα 189 km/h, ενώ η μέση κατανάλωσή αγγίζει τα 6,8 L / 100 km, και οι εκπομπές CO2 του δεν ξεπερνούν τα 155 g/km. Η συγκεκριμένη έκδοση είναι διαθέσιμη προς παραγγελία στην αγορά της Ισπανίας και κοστίζει 35.525 ευρώ.