Επίσημο: Αυτή είναι η μάσκα της νέας S-Class


ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, Η MERCEDES-BENZ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ S-CLASS

  • KEIMENΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 25/5/2020

H καινούργια Mercedes-Benz S-Class αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός των προσεχών μηνών, όπως δήλωσε ο κ. Ola Källenius, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Daimler AG, σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν προσκεκλημένος. Αναφερόμενος στην έβδομη «γενιά» του κορυφαίου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας, είπε ότι αυτή θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του έτους. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης επιδείχθηκαν κάποιες φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης του νέου μοντέλου, με καμουφλαρισμένο το αμάξωμά του. Ωστόσο, για λίγο εμφανίστηκε και η αρχική φωτογραφία. 

Πρόκειται για την πρώτη εικόνα που δημοσίευσε επίσημα η Mercedes-Benz και αφορά στο εμπρός μέρος της καινούργιας S-Class (η οποία έχει την κωδική ονομασία «W223»). Όπως μπορούμε να δούμε σε αυτή, χαρακτηρίζεται από το μεγάλο άνοιγμα στη μάσκα, τα επιμήκη φώτα και τις έντονες ακμές στο καπό, τον προφυλακτήρα και το πλάι του αμαξώματος. Το αισθητικό σύνολο την κάνει να δείχνει περισσότερο επιθετική αλλά και πολυτελέστερη από πριν.

Διαβάστε, επίσης: Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει την επόμενη S-Class.