Επίσημο: Αυτή είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που θα πουλάει τα μοντέλα της από το Amazon


Οι πελάτες θα μπορούν να δουν στην online πλατφόρμα τα διαθέσιμα οχήματα, να φιλτράρουν την αναζήτηση με βάση το χρώμα ή τον εξοπλισμό και να ορίσουν τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: HYUNDAI
  • 17/11/2023

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου του Los Angeles, η Hyundai ανακοίνωσε τη νέας της συνεργασία με την Amazon. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, τα μοντέλα της εταιρείας θα είναι διαθέσιμα προς αγορά μέσω του Amazon.com.

Μία σειρά προϊόντων θα πωλούνται μέσω της πλατφόρμας, με την εκάστοτε παραγγελία να εκτελείται από κάποια κοντινή αντιπροσωπεία. Οι πελάτες θα μπορούν να δουν τα διαθέσιμα οχήματα και να φιλτράρουν την αναζήτησή τους με βάση το χρώμα, τον εξοπλισμό ή άλλες επιλογές, όπως και να θέσουν τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής. Βέβαια, η παραλαβή του αυτοκινήτου θα γίνεται σε συνεννόηση με την αντιπροσωπεία.

Η Hyundai θα είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία της οποίας τα μοντέλα θα πωλούνται μέσω της Amazon, αρχής γενομένης το 2024, και το πιθανότερο είναι ότι κι άλλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων θα ακολουθήσουν το ίδιο μονοπάτι.

Αυτό θα κάνει την αγορά πιο εύκολη, αφού δε θα χρειάζεται ο πελάτης να επισκεφτεί την αντιπροσωπεία πριν προμηθευτεί το νέο του όχημα. Μάλιστα, θα υπάρχει η δυνατότητα αυτό να παραδοθεί απευθείας στο σπίτι του αγοραστή.

Εκτός αυτού, η Hyundai θα ενσωματώσει την προσωπική βοηθό, 'Alexa', στα αυτοκίνητά της από το 2025 κι έπειτα.Θα προσφέρει λειτουργίες όπως φωνητικές εντολές για την αναπαραγωγή μέσων, τον καθορισμό ειδοποιήσεων και τον έλεγχο ημερολογίων. Όσοι διαθέτουν οικιακό εξοπλισμό της Amazon, θα μπορούν να τον χειρίζονται μέσα από το νέο τους Hyundai.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

H Toyota θα χρησιμοποιήσει τεχνολογία της Amazon για cloud services

Η VW καταργεί τους αντιπροσώπους και προσλαμβάνει την... Alexa

Νάξος Smart Island: Η Amazon "μεταφέρει" το κυκλαδίτικο νησί στην εποχή της έξυπνης κινητικότητας