Επιτέλους, η Ferrari Purosangue βγήκε στους δρόμους! (video)


Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του SUV της Ferrari μετά την επίσημη παρουσίαση. Ακούστε τον τρομακτικό ήχο του ατμοσφαιρικού V12. 

  • 20/10/2022

Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε σε κατασκοπευτικό video τη Ferrari Purosangue να κόβει βόλτες στους δρόμους του Μαρανέλο. Είναι όμως η πρώτη φορά που το μοντέλο έχει ελάχιστο καμουφλάζ και επίσης είναι η πρώτη φορά που το αντικρίζουμε μετά την επίσημη παρουσίαση που έγινε πριν από σχεδόν ένα μήνα.

Το video πιστώνεται στο γνωστό κατασκοπευτικό κανάλι Varryx στο YouTubeμε τους ανθρώπους που το τρέχουν να έχουν "κατασκηνώσει" μόνιμα στους δρόμους πέριξ του εργοστασίου της Ferrari προκειμένου να πιάσουν μερικά αποκλειστικά πλάνα.

Σε αυτή την περίπτωση εμφανίζονται τρεις διαφορετικές Purosangue, μία μπλε, μια μαύρη, μία κόκκινη και όλες είναι σχεδόν «γυμνές» από καμουφλάζ, φέροντας μόνο κάποια μικρά τρίγωνα στο αμάξωμα.

Έτσι μπορούμε να έχουμε μια πιο πλήρη εικόνα του μοντέλου αφού όπως και να το κάνουμε οι επίσημες φωτογραφίες πάντα «κλέβουν», έστω σε μικρό βαθμό. Αυτό το οποίο αξίζει να τονιστεί είναι το σχετικά αυξημένο της ύψος της που γίνεται αντιληπτό όταν το αυτοκίνητο περνάει μπροστά από έναν φωτογράφο, στο 0:25 του video.

Τέλος, ένα άλλο σημείο που πρέπει να δοθεί σημασία είναι ο εκπληκτικός ήχος του ατμοσφαιρικού V12 των 6,5 lt και των 725 PS, που επιτρέπει στη νέα πρόταση να επιταχύνει το 0-100 km/h σε 3,3 sec, με την τελική ταχύτητα να ξεπερνά τα 310 km/h.

Δείτε το video...