Επιτέλους, τo Ford Bronco έρχεται στην Ευρώπη!


Η Ford μετά την θέρμη υποδοχή που επεφύλαξε το ευρωπαϊκό κοινό και παρά τις πράσινες εξαγγελίες και το τέλος των κινητήρων εσωτερικής καύσης στην ήπειρό μας, ανακοίνωσε το μάλλον προφανές: την άφιξη του Ford Bronco στην Ευρώπη.

  • 4/7/2022

Έχοντας την ικανότητα να πηγαίνει παντού, το τετράθυρο Bronco θα διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης από τα τέλη του 2023.  Η χαρακτηριστική σχεδίαση μέσα και έξω είναι εμπνευσμένη από εμβληματικά μοντέλα της Ford, όπως το Bronco του 1966, το F-Series και η Mustang.

Οι κοντοί πρόβολοι, οι έντονες χαρακτηριστικές γραμμές και οι λειτουργικές λεπτομέρειες προσδίδουν στο νέο Bronco τη δυναμική εμφάνιση που το καθιστά άμεσα αναγνωρίσιμο και επιβλητικό, συμβάλλοντας συγχρόνως στις off-road ικανότητές του. Έχοντας εξελιχθεί εξ αρχής με γνώμονα την περιπέτεια, το Ford Bronco προσφέρει χαρακτηριστικά, όπως αφαιρούμενα πάνελ αμαξώματος, ενσωματωμένα σημεία στήριξης που προορίζονται για την εγκατάσταση αξεσουάρ, καθώς και εύκολα στο καθάρισμα υλικά, όλα στο βασικό εξοπλισμό.

Στα μηχανικά μέρη τα Bronco έχουν ως βάση τον EcoBoost των 1.5 λίτρων και των 3κυλίνδρων που αποδίδει 184 PS ενώ συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και τετρακίνηση. Δεν υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για τις εξοπλιστικές εκδόσεις ή τις τιμές με τις οποίες θα έρθει το Bronco (υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν τα Bronco Base, Sport και Raptor σε δίπορτα και τετράπορτα μοντέλα) αλλά είμαστε βέβαιοι ότι οι προπαραγγελίες θα εξαντληθούν γρήγορα.