Έρχεται νέο επεισόδιο Grand Tour - Τι γνωρίζουμε


Οι τρεις παρουσιαστές ετοιμάζουν ένα special επεισόδιο στο οποίο η πρόκληση είναι να διασχίσουν την Ευρώπη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε ότι έχουν περάσει και από τα εδάφη της Ουκρανίας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ΤΗΕ GRAND TOUR
  • 27/9/2022

Οι James May, Richard Hammond και Jeremy Clarkson επιστρέφουν για ακόμα ένα special επεισόδιο της εκπομπής The Grand Tour, το οποίο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του GrandTourNation.com θα διαδραματίζεται στην κεντρική Ευρώπη

Οι τρεις Βρετανοί βρίσκονται σε γυρίσματα από τα τέλη Ιουνίου, με πρώτο τους προορισμό το Gdansk της Πολωνίας, όπου βρέθηκαν με ένα Chevrolet SSR, ένα Crosley Convertible, και ένα Mitsuoka Le-Seyde στην οδό Dlugia. Η συγκεκριμένη περιοχή όπου εθεάθησαν οι παρουσιαστές είναι πλήρως πεζοδρομημένη, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, τα γυρίσματα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα, καθώς ούτε οι τοπικές αρχές δε γνώριζαν γι αυτά.

Φήμες λένε ότι ενδέχεται το συνεργείο του Grand Tour να ταξίδεψε στην Ουκρανία, όμως αυτή η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί. Τα γυρίσματα έπειτα μεταφέρθηκαν στη Zielona Gora, στην περιοχή Lubusz, όπου οι τρεις παρουσιαστές επισκέφτηκαν τους αμπελώνες της περιοχής.

Στιγμιότυπα δείχνουν τον Richard Hammond να τρακάρει στην πίστα Poznan της Πολωνίας, εξαιτίας ενός προβλήματος στον κινητήρα του open-wheel μονοθεσίου που οδηγούσε. Ο Hammondδεν τραυματίστηκε, όμως το όχημα έφερε ζημιά στο μπροστινό μέρος.

Περνώντας από τα σύνορα της Πολωνίας, το Grand Tour πέρασε μέσα από την Τσεχία, και στη συνέχεια βρέθηκε στη Σλοβακία, όπου επισκέφτηκαν την εταιρεία Patak Motors. Οδεύοντας προς το τέλος του ταξιδιού, ο Clarkson οδηγεί ένα Skoda 1100 OHC Spider, το οποίο και περιέγραψε ως «πραγματικά εκπληκτικό».

Ολοκληρώνοντας τα γυρίσματα, οι τρεις Βρετανοί ταξίδεψαν μέσω της Μπρατισλάβας και της Ουγγαρίας, για να καταλήξουν στη Σλοβενία

Οι Clarkson, Hammond και May μίλησαν για το επερχόμενο επεισόδιο της εκπομπής. Σε μία συνέντευξή του στο Radio 1 Slovenia, ο Clarkson περιέγραψε το επεισόδιο ως «ένα ταξίδι 2.000 km από το Gdansk της Πολωνίας, μέχρι την Κρακοβία, την Τσεχία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία και έπειτα εδώ.» Αποκάλυψε επίσης ότι το νέο επεισόδιο θα κυκλοφορήσει σε περίπου 6 μήνες στην πλατφόρμα Amazon Prime.