The Grand Tour: Έρχεται νέο «παγωμένο» επεισόδιο στις 16 Σεπτεμβρίου (video)


Το τρίο του The Grand Tour επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο, αυτή τη φορά στη Νορβηγία, παρουσιάζοντας το A Scandi Flick, με πολλά ράλι στοιχεία.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ
  • 27/8/2022

Οι Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May επιστρέφουν για ακόμα ένα επεισόδιο της εκπομπής The Grand Tour, αυτή τη φορά σε Σκανδιναβικό έδαφος, διασχίζοντας τα παγωμένα τοπία της Νορβηγίας. Το επεισόδιο έχει τίτλο A Scandi Flick και θα κυκλοφορήσει στις 16 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα Amazon Prime Video.

Ο τίτλος του επεισοδίου είναι εμπνευσμένος από την ομώνυμη τεχνική οδήγησης, που χρησιμοποιείται κατα κόρον στα ράλι, με τους τρεις Βρετανούς να συμμετέχουν σε πολλές «δοκιμασίες» drift στο χιόνι, και το ράλι να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Ο James May οδηγεί ένα Mitsubishi Evo VIII, ο Richard Hammond ένα Subaru Impreza WRX, ενώ ο Jeremy Clarkson ένα Audi RS4 B7, κάνοντας τη διαφορά, ή μάλλον απογοητεύοντας τους δύο συμπαρουσιαστές του. 

Εκτός από την απεριόριστη δράση που προσφέρει στους fans της εκπομπής, το A Scandi Flick δείχνει και τις τελευταίες στιγμές πριν το ατύχημα που είχε ο James May με το Mitsubishi του. Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, έγινε γνωστό ότι ο May χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όταν προσέκρουσε πάνω σε έναν τοίχο ταξιδεύοντας με ταχύτητα περίπου 120 kmh.

Μετά και από δική του δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώθηκε ότι ο Βρετανός παρουσιαστής είναι καλά στην υγεία του, «δραπετεύοντας» από το ατύχημα με πόνους στον αυχένα. Οι δύο συνεργάτες και φίλοι του συνέχισαν τα γυρίσματα χωρίς εκείνον, με τον May να παίρνει το πράσινο φως να επιστρέψει στη δουλειά, μετά από ένα πλήρες σετ εξετάσεων.

Φωτιά, πάγος και πολλά άλλα έρχονται στο νέο επεισόδιο, που φαίνεται μέχρι στιγμής πολύ ενδιαφέρον, με αυτοκίνητα να ρυμουλκούν μικρά σπίτια, καλύμματα κινητήρα να παίρνουν φωτιά, και παγωμένες λίμνες να «καταπίνουν» οχήματα.

Δείτε παρακάτω το trailer του επεισοδίου: