Fast X: Part 2 - Πότε κάνει πρεμιέρα η τελευταία ταινία της σειράς Fast & Furious


Οι πρωταγωνιστές έχουν ήδη επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της επόμενης ταινίας, ενώ γνωστή έχει γίνει και η επιστροφή ενός «μεγάλου» αστέρα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Universal Studios
  • 27/8/2023

Το Fast X κυκλοφόρησε πριν περίπου δύο μήνες, κάνοντας πάταγο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Κι όμως, αυτό δε σταμάτησε τον Vin Diesel από το να ανακοινώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου μέρους της ταινίας. Ο Αμερικανός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι το Fast X: Part 2 θα καταφτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Απριλίου του 2025.

Τα νέα ήρθαν μέσω μιας δημοσίευσης που έκανε ο ίδιος στο Instagram, όπου είπε ότι πάντα είχε στο μυαλό του το Fast X ως μία ταινία δύο μερών, κι ότι το δεύτερο μισό της φαντασμαγορικής παραγωγής θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Όπως είναι αναμενόμενο, η δεύτερη ταινία θα συνεχίσει από το σημείο που τελείωσε η πρώτη. Ποιο είναι όμως αυτό;

Τα πράγματα δε φαίνονται και πολύ καλά για την οικογένεια του Dom Toretto. Κατά τη διάρκεια της μάχης της ομάδας του με τον Dante Reyes (Jason Momoa), ο οποίος είναι ο κυριότερος «εχθρός» τους, πολλοί ήταν αυτοί που χάθηκαν. Ακόμα και το μέλλον του Dom δεν είναι εξασφαλισμένο, όμως ο θάνατός του δείχνει φαντάζει σχεδόν απίθανος, αφού μιλάμε για τον πρωταγωνιστή του franchise.

Αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση και ξεσήκωσε θύελλα -κυρίως θετικών- αντιδράσεων ήταν τα νέα της επιστροφής του Luke Hobbs (Dwayne Johnson) για την επόμενη ταινία. Λίγα είναι τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά για την πλοκή του Fast X: Part 2, όμως αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ο χαρακτήρας του 'The Rock' θα επιστρέψει, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε κι ο ίδιος στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Εκτός αυτού, ο Johnson έκανε ακόμα μία αποκάλυψη μέσω του Twitter, λέγοντας ότι μία ακόμα ταινία είναι στα σκαριά, που όμως δε θα εντάσσεται μέσα στις 11 βασικές ταινίες του franchise. Σύμφωνα με το Digital Spy, η συγκεκριμένη ταινία θα αποτελέσει ένα «φρέσκο, νέο κεφάλαιο και θα προετοιμάσει το έδαφος για το Fast X: Part 2.» Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα κάποια στιγμή μέσα στο 2024.