Fast X: Το τελευταίο, εντυπωσιακό, trailer πριν την πρεμιέρα της 19ης Μαΐου (video)


Μόλις λίγες μέρες έμειναν για την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Fast X και το τελευταίο trailer είναι το πιο φαντασμαγορικό.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: The Fast Saga - YouTube
  • 16/5/2023

Κόντρες, φωτιές, εκρήξεις, εντυπωσιακά stunts και ο ορισμός των cool αυτοκινήτων είναι τα συστατικά για ένα ακόμα εντυπωσιακό trailer του Fast X. Πρόκειται για το τελευταίο - και μεγαλύτερο σε διάρκεια - λίγες μέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, την Παρασκευή 19 Μαΐου.

Οι αναφορές στην οικογένεια και οι σκηνές από το παρελθόν, ντυμένες με συγκινητική μουσική, φυσικά δε λείπουν, όμως αυτή τη φορά, το trailer εστιάζει σε άλλες πτυχές της ταινίας. Ο λόγος για τη «μάχη» της Letty με τη Cipher (Michelle Rodriguez και Charlize Theron), η οποία καταλαμβάνει αρκετά δευτερόλεπτα του 4λεπτου video.

Και η επανένωση του Han (Sung Kang) με τον Deckard (Jason Statham) απασχόλησε αρκετά τους δημιουργούς του trailer, κάτι που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, αν σκεφτεί κανείς ότι ο Deckard ήταν εκείνος που προσπάθησε να σκοτώσει τον Han σε προηγούμενη ταινία του franchise. Όπως είναι λογικό, πρόκειται για μία σχετικά άβολη στιγμή.

Φυσικά, από την τελική «πρόγευση» δεν απουσιάζει κι ο Vin Diesel ως Dom Toretto, ο οποίος για ακόμα μία φορά προσπαθεί να κρατήσει την οικογένειά του ενωμένη, ενάντια στο κακό. Βέβαια, το «κακό» δεν έχει μόνο ένα πρόσωπο, αφού ο Dom κι η ομάδα του έχουν δύο βασικούς «εχθρούς» να αντιμετωπίσουν. Πρόκειται για τον Dante, τον οποίο υποδύεται ο Jason Momoa, αλλά και τον Aimes (Alan Ritchson).

Τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα για τον πρωταγωνιστή, αφού φτάνει σε σημείο να οδηγήσει το Dodge Charger του σε ένα φράγμα που εκρήγνυται, προκειμένου να ξεφύγει από τους διώκτες του. Άλλες επικές σκηνές δείχνουν τον ίδιο να πηδά - μαζί με το Charger του - από ένα αεροπλάνο και να προσγειώνεται πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα, προφανώς των εχθρών του.

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό ποια θα είναι η κατάληξη των ηρώων του franchise, όμως έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι το τέλος του θα κυκλοφορήσει σε δύο μέρη, δηλαδή δύο ταινίες, εκ των οποίων η πρώτη θα είναι το Fast X. Άγνωστο παραμένει επίσης το αν πρόκειται να επανεμφανιστεί ο χαρακτήρας του αδικοχαμένου Paul Walker (Brian O'Conner), πιθανώς με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης ή αν πρόκειται να επιστρέψει κάποιος άλλος χαρακτήρας, όπως για παράδειγμα αυτός της Gal Gadot, που υποδύθηκε τη Gisele.

Δείτε το trailer: