Ferrari Purosangue: Ακούστε τη γλυκιά μελωδία του V12 (video)


Η Ferrari Purosangue "συνελήφθη" σε μία από τις βόλτες τις έξω από το Μαρανέλο, δίνοντάς μας μία πρώτη γεύση από τον τραχύ ήχο του V12 κινητήρα.

  • 11/5/2022

To πρώτο SUV στην ιστορία της Ferrari (η ίδια το αποκαλεί FUV- Ferrari Utility Vehicle) ετοιμάζεται πυρετωδώς από τους Ιταλούς, ώστε τους επόμενους μήνες να μπορέσουμε επιτέλους να δούμε ολοκληρωμένα την πολυαναμενόμενη πρόταση.

Πριν από λίγες ημέρεςο κατασκευαστής έκανε γνωστό ότι το νέο αυτοκίνητο θα εφοδιάζεται με τον θρυλικό V12, σκορπώντας κύματα χαράς στους fans της φίρμας.

Ως συνέχεια αυτής της ευχάριστης είδησης έρχεται το κατασκοπευτικό video που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Niki Motorsport στο YouTube και δείχνει δύο πρωτότυπα της Ferrari Purosangue να μπαινοβγαίνουν στο εργοστάσιο του Μαρανέλο στο πλαίσιο των δοκιμών τους. To ένα από αυτά, μάλιστα, χρησιμοποιούσε το αμάξωμα της Maserati Levante.

Από τη στιγμή που το βαρύ καμουφλάζ κάλυπτε κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια το στοιχείο που έκλεψε την παράσταση ήταν η πρώτη επαφή από το σκληροτράχηλο ήχο της εξάτμισης και τον οποίο μπορείτε να απολαύσετε στο παρακάτω video.

Θυμίζουμε πως τα επίσημα αποκαλυπτήρια αναμένονται μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ferrari σκοπεύει να προχωρήσει στην παραγωγή ενός περιορισμένου αριθμού μονάδων.

Δείτε το video…

Πηγή: YouTube/ Niki Motorsport