Ferrari SF90 Stradale από την Wheelsandmore με 1.118 ίππους!


Για τους πιο «τολμηρούς» ιδιοκτήτες της Ferrari SF90 Stradale, υπάρχουν οίκοι βελτίωσης σαν τον Wheelsandmore, που ασχολούνται με την μηχανική βελτίωση του αυτοκινήτου και όχι μόνο

  • 20/5/2021

Οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην αγορά και συντήρηση ενός αυτοκινήτου σαν την Ferrari SF90 Stradale, αλλά πείτε ότι κάποιος υποθετικά διέθετε μία, θα είχε την τόλμη να τη βελτιώσει κιόλας; Και όμως υπάρχουν κάποιοι «θαρραλέοι» εκεί έξω που καταπιάνονται με την εξέλιξη τέτοιων αυτοκινήτων και ένας από αυτούς είναι η Wheelsandmore.

Ο γερμανικός οίκος βελτίωσης ασχολείται με την αναβάθμιση της  αισθητικής εικόνας, αλλά και του κινητήρα του συγκεκριμένου ιταλικού supercar. Το Tec-Tronic tuning kit της Wheelandmore, το οποίο είναι σχετικά εύκολο να τοποθετηθεί στο αυτοκίνητο, αυξάνει την ιπποδύναμη στους 1.118 ίππους. Ο 4λιτρος υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας που συνδυάζεται με τρία ηλεκτρικά μοτέρ αποδίδει κανονικά 1.000 ίππους.

Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι το εν λόγω σύστημα λειτουργεί μόνο όταν ο κινητήρας έχει φτάσει μια συγκεκριμένη θερμοκρασία, ώστε να προστατευτούν τα μηχανικά του μέρη. Η τελική ταχύτητα από τα 340 ανεβαίνει στα 350 χλμ./ώρα, ενώ για τη διαδικασία επιτάχυνσης από στάση και μέχρι τα 100 χλμ,/ώρα που εργοστασιακά επιτυγχάνεται σε 2,5 δευτερόλεπτα δεν μας αποκαλύπτουν πόσο κατεβαίνει.

Για το εξωτερικό μέρος της Ferrari SF90 Stradale, η Wheelsandmore διαθέτει ζάντες σε διάφορα σχέδια και διαστάσεις (20,21 και 22 ίντσες) με τα ανάλογα ελαστικά και ένα μπουλόνι με το λογότυπό της στο κεντρικό καπάκι.