Ford Mustang... σέρνει σκάφος και «λιώνει» ελαστικά! (video)


Μία ντίζελ Ford Mustang... ρυμουλκεί μία βάρκα κάνοντας burnouts, και αυτό είναι ένα κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να δεις!

  • 29/7/2022

Η Ford Mustang μπορεί να μην είναι γνωστή ως ρυμουλκό, και όμως, ο YouTuber Western Champlin έκανε αυτή τη σουρεάλ εικόνα πραγματικότητα. Ένας εξακύλινδρος 5.9 L Cummins κινητήρας ντίζελ προσφέρει στην Mustang πάνω από 233 PS και 597 Nm ροπής.

Το αποτέλεσμα δίνει στη Mustang τη δυνατότητα να ρυμουλκήσει χωρίς κανένα πρόβλημα, μία βάρκα, κάνοντας ταυτόχρονα burnouts. Μαύροι πυκνοί καπνοί βγαίνουν από την εξάτμιση, με τον κινητήρα να «γρυλίζει» εντυπωσιακά.

Η συγκεκριμένη Mustang δε φέρει έναν συμβατικό βενζινοκινητήρα, όμως η αλλαγή σε ντίζελ δεν ήταν απαραίτητη, καθώς ο στόχος δεν ήταν η αύξηση της ιπποδύναμης. Εφόσον μπορεί να ρυμουλκήσει μία βάρκα τέτοιου μεγέθους, όπως φαίνεται στο video, υποπτευόμαστε ότι έχει μεγάλα επίπεδα ροπής.

Όσον αφορά την ταχύτητα, δεν κατέγραψε σημαντικές επιδόσεις, καθώς κατάφερε να διανύσει 400 περίπου μέτρα σε 13.2 sec, επίδοση που «τοποθετεί» τη συγκεκριμένη Mustang, 0.7 sec μπροστά από την τετρακύλινδρη EsoBoost Mustang και 1.1 sec πίσω από τη V8 GT.

Δείτε παρακάτω το video: