Η ιαπωνική έκπληξη που κρύβουν τα happy meals στα McDonald's (videos)


Ο Kale Rovanpera από το WRC και o Ken Gushi από τη Formula DRIFT συνεργάζονται με τη γνωστή αλυσίδα fast food και καίνε λάστιχα σε ένα εντυπωσιακό video.

  • 21/4/2024

Αν σκοπεύετε το επόμενο διάστημα να ταξιδέψετε στην Ιαπωνία τότε θα πρέπει να προγραμματίσετε ένα από τα γεύματά σας να γίνει σε κάποιο κατάστημα των McDonald's.

Πριν από μερικές ημέρες η διάσημη αλυσίδα fast food ανακοίνωσε τη συνεργασία της με δύο θρυλικές μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, του Kale Rovanpera από το WRC και του Ken Gushi από τη Formula DRIFT.

Στο πλαίσο αυτής της συνεργασίας, σε κάθε happy meal που σερβίρεται στην Ιαπωνία υπάρχει δώρο χρυσή μινιατούρα ενός εκ των Toyota GR Corolla ή GR86. Πρόκειται για ακριβή αντίγραφα των original αυτοκινήτων που το καθένα αντιπροσωπεύει το πάθος και τις ξεχωριστές ικανότητες των δύο οδηγών.

Μάλιστα, για την επικοινωνία της ενέργειας γυρίστηκε ένα εντυπωσιακό video όπου οι Rovanpera και Gushi καίνε τα ελαστικά των ιαπωνικών αυτοκινήτων ενώ εμφανίζεται παράλληλα και ένα «σμήνος» από 1.000 drones που αναπαριστά τις κινήσεις ενός παιδιού που μόλις έχει πάρει στα χέρια του το happy meal.

Δείτε το backstage των γυρισμάτων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από μικρός φαινόταν - Δείτε τον 8χρονο Rovanpera να «απογειώνεται» στο χιόνι

Η Toyota θα σου μάθει να ντριφτάρεις με τη βοήθεια τεχνητής νοημοσύνης (video)

Όσο οι άλλοι κάνουν διακοπές, ο Max Verstappen μαθαίνει να ντριφτάρει (video)