Η Irmscher μεταμορφώνει το νέο Opel Astra σε «OPC»


Οι βελτιωτές της Irmscher δεν μπορούσαν να περιμένουν την Opel και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους, παρουσιάζοντας ένα "αγριεμένο" bodykit για το νέο Astra.

  • 1/3/2022

Είναι θέμα μερικών εβδομάδων η παράδοση του νέου Opel Astra στους κατόχους, με την αυτοκινητοβιομηχανία να… πατάει γκάζι στην παραγωγή του μοντέλου, την οποία παρουσίασε πρόσφατα μέσα από ένα video στα social media.

Οι μηχανικοί του γερμανικού βελτιωτικού οίκου Irmscher δεν είχαν την υπομονή να περιμένουν την Opel να παρουσιάσει μια sport έκδοση και πήραν την κατάσταση στα χέρια τους αποκαλύπτοντας ένα bodykit που απογειώνει την εμφάνιση του μοντέλου, ανεβάζοντας το σε «OPC» επίπεδα.

Σύμφωνα με τις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και οι οποίες παρουσιάζουν το νέο Astra με διχρωμία μαύρο-άσπρο, το πακέτο περιλαμβάνει ένα "φουσκωμένο" καπό σε μαύρο χρώμα, κόκκινες λεπτομέρειες περιμετρικά, ενώ ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει πλησιάσει αρκετά το έδαφος.

Στο πίσω μέρος δεσπόζει η ενσωματωμένη στην οροφή αεροτομή ενώ ο εργοστασιακός προφυλακτήρας έχει δώσει τη θέση του σε έναν μαύρου χρώματος διαχύτη. Στις ζάντες ο πελάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δύο σετ των 18 ή 19 ιντσών, ενώ διαθέσιμο είναι και ένα σετ αυτοκόλλητα που απογειώνουν την εξωτερική εικόνα.

«Δουλίτσα» έχει γίνει και στο εσωτερικό όπου έχουν τοποθετηθεί βελούδινα πατάκια, νέες δερμάτινες επενδύσεις στα καθίσματα και ανοξείδωτες προστατευτικές ράγες στην είσοδο των θυρών. Το ευχάριστο είναι ότι το συγκεκριμένο πακέτο δεν αφορά μια συγκεκριμένη έκδοση του νέου Opel Astra και έτσι μπορεί να «φορεθεί» από το σύνολο της γκάμας, συμπεριλαμβανομένης και της PHEV πρότασης.