H ιστορία των κινητήρων της Honda σε comic (Video)


Με ένα εντυπωσιακό comic επιχειρεί η Honda να μας υπενθυμίσει την εξειδίκευσή της στην κατασκευή κινητήρων εσωτερικής καύσης, όχι μόνο για οχήματα αλλά για οτιδήποτε κινείται στον αέρα, τη γη και τη θάλασσα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 7/4/2019

Ως γνωστόν η Honda αποτελεί τον μεγαλύτερο κατασκευαστή κινητήρων εσωτερικής καύσης στον πλανήτη, με την ετήσια παραγωγή κινητήρων να υπερβαίνει ακόμα και τις 20 εκατομμύρια μονάδες.

Από το σύντομο video του ενός λεπτού δεν θα μπορούσαν το μονοθέσια της Formula 1, το θρυλικό  «παπί» με τον…  αθάνατο κινητήρα των 50 κ.εκ., όπως άλλωστε και πιο εξωτικές κατασκευές σαν το NSX και το Civic Type-R.

Με σκοπό λοιπόν να αναδείξει αυτή την εξειδίκευσή της, η Honda δημιούργησε ένα σύντομο comic, στο οποίο κάνουν την εμφάνισή τους οχήματα και κινητήρες που ξεχώρισαν σε αυτήν την πορεία των επτά δεκαετιών, από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

Για εκείνους που δεν έχουν παρακολουθήσει την πορεία της Honda, να σημειώσουμε ότι στην ιαπωνική φίρμα ανήκει η ισχυρότερη-ταχύτερη χορτοκοπτική μηχανή, ενώ έχει δημιουργήσει και την Honda Jet η οποία κατασκευάζει μικρού μεγέθους αεροσκάφη, επεκτείνοντας την αυτοκρατορία της πέρα από τη γη και τη θάλασσα.