Η καινούργια Legende GT είναι η πιο ραφινάτη έκδοση της Alpine A110


Με προσοχή στη λεπτομέρεια και με περιορισμένο ύψος παραγωγής αναμένεται να γίνει η έκδοση με το μεγαλύτερο image.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 4/3/2020

Η Alpine παρουσιάζει διάφορες παραλλαγές της Α110, από αυτήν π.χ. με τα crossover χαρακτηριστικά μέχρι και αγωνιστικές. Τώρα σειρά πήρε μια περιορισμένους ύψος παραγωγής -θα κατασκευαστούν μόλις 400- έκδοση με την επωνυμία Legende GT. Μάλιστα οι υπεύθυνοι της σπορ γαλλικής μάρκας, της Renault, λένε πως πρόκειται για την ραφινάτη εκδοχή της A110 και η οποία έχει όλα τα προσόντα να γίνει και η πλέον περιζήτητη.

Θα είναι διαθέσιμη σε τρία μόνο χρώματα, τα Mercury Silver, Deep Black και Abyss Blue, με το πρώτο να εμφανίζεται για πρώτη φορά στη χρωματική παλέτα του γαλλικού σπορ μοντέλου. Ταυτόχρονα δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή και στο εσωτερικό, με ποιοτικές δερμάτινες επενδύσεις και στις πόρτες.

Το τιμόνι έχει το χαρακτηριστικό σημάδι στο πάνω μέρος ή στις «12 η ώρα» όπως συνηθίζεται να λέγεται, ενώ φυσικά δεν λείπει και η πάντα απαραίτητη πλακέτα με το νούμερο, από το 1 έως το 400 για την περίσταση, του εκάστοτε αυτοκινήτου.

Στη λίστα των εξτρά περιλαμβάνεται και ένα σετ ειδικά σχεδιασμένων για την Α110 και το πορτμπαγκάζ της αποσκευών, που χρωματικά θα ταιριάζει απόλυτα με τις δερμάτινες επενδύσεις του εσωτερικού της. Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται και από ένα ταμπελάκι τιμής στο οποίο αναγράφεται από 69.300 ευρώ. Στη Γαλλία…