Η καμένη Ferrari F40 επιστρέφει στη ζωή (Video)


Μια δεύτερη ευκαιρία θα έχει η Ferrari F40 η οποία υπέστη εκτεταμένες ζημιές μετά από φωτιά που ξέσπασε όσο… λιαζόταν στους δρόμους του Μονακό.

  • 11/6/2020

Ίσως η παρουσία μιας Ferrari F40 στους δρόμους του Μονακό να αποτελεί από μόνη της είδηση, ωστόσο αυτομάτως αποκτά διαφορετική αξία όταν το εμβληματικό τετράτροχο αναφλέγεται και καταστρέφεται σχεδόν ολοσχερώς μπροστά τα έκπληκτα μάτια των περαστικών.

Ο λόγος για την κατακόκκινη Ferrari F40 του Πριγκιπάτου, η οποία έγινε παρανάλωμα του πυρός και ταυτόχρονα πρώτη είδηση στα τοπικά και όχι μόνο μέσα.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά, σχετικά με την Ιταλίδα καλλονή είναι καλά, καθώς ο τυχερός στην ατυχία του ιδιοκτήτης της πρόκειται να της χαρίσει μια δεύτερη ευκαιρία προχωρώντας στην ανακατασκευή της.

Καθώς η φωτιά ξεκίνησε από τον χώρο του κινητήρα, εκεί εντοπίζονται και οι μεγαλύτερες ζημιές. Για την ακρίβεια το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου είναι πλήρως κατεστραμμένο σε τέτοιο βαθμό που σε κάνει να απορείς για το αν υπάρχουν πιθανότητες να επιστρέψει στη ζωή.

Σε αυτόν τον κόσμο βέβαια όλα γίνονται, αρκεί να υπάρχει θέληση και το ανάλογο budget για να την τροφοδοτήσει. Έτσι, οι εργασίες αποκατάστασης της άτυχης Ferrari F40 έχουν ήδη πάρει το δρόμο του και το μουσείο της ιταλικής φίρμας στο Μαρανέλο δεν θα χρειαστεί να διαγράψει ένα από τα μόλις 1.315 αντίτυπα του αυτοκινήτου από τη λίστα του.

Διαβάστε επίσης:

H καταραμένη Ferrari F40 ενός δικτάτορα