Η Manhart πάει την BMW M3 Touring σε άλλο επίπεδο


H BMW M3 Touring είναι από μόνη της μία αρκετή ισχυρή επιλογή στην κατηγορία της, αλλά με το... χεράκι της Manhart έφερε το μοντέλο σε νέα ύψη.

  • 10/11/2022

Η BMW M3Touring έφτασε στα χέρια της Manhart, και το αποτέλεσμα είναι η MH3 650 Touring.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος έδωσε τις πρώτες -ψηφιακές- εικόνες του νέου δημιουργήματός της, μαζί με τα πρώτα τεχνικά στοιχεία και χαρακτηριστικά.

Το livery είναι το κλασικό μαύρο-χρυσό με το οποίο επενδύονται όλα τα μοντέλα της Manhart, ενώ έχουν προσταθεί και πινελιές από ανθρακόνημα, στο εμπρός splitter, τα πτερύγια στον προφυλακτήρα, τις επεκτάσεις στα πλάγια, το πίσω spoiler και στον νέο διαχύτη.

Όπως μαρτυρά κι ονομασία του μοντέλου, η M3 Touring της Manhart φτάνει τα 650 PS και τα 800 Nmροπής, χάρη στο πακέτο MHtronic, και χωρίς μία αλλαγή στον κινητήρα, που παραμένει το ίδιο εν σειρά 6ύλινδρο, 3λιτρο σύνολο.

Παράλληλα, έχει τοποθετηθείένα νέο σύστημα εξάτμισης με έλεγχο των βαλβίδων, και την επιλογή για αγωνιστικές απολήξεις με ή χωρίς καταλύτες.

Προαιρετικές είναι κι οι αναρτήσεις της H&R που χαμηλώνουν το ύψος του μοντέλου, ή και ολόκληρο σετ από την KW.

Το κόστος για τις εν λόγω μετατροπές δεν έχει γίνει γνωστό, με τη Manhart να καλεί όποιον ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει άμεσα με την εταιρεία.