Η Maserati MC20 Cielo «αγριεύει» στα χέρια της Mansory (photos)


Το Soft Kit του Γερμανού βελτιωτή προσφέρει στη Maserati MC20 Cielo μέρη από ανθρακόνημα και επιδόσεις που θυμίζουν hypercar.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: MANSORY
  • 5/11/2023

Η Mansory δημιούργησε ένα νέο 'soft kit' για τη Maserati MC20 Cielo, προσφέροντας στο ήδη πανίσχυρο κι άκρως εντυπωσιακό μοντέλο, περισσότερη ισχύ και κάνοντάς το να δείχνει ακόμα πιο... αγριεμένο.

Το ιταλικό όχημα έχει λάβει αρκετά νέα μέρη από ανθρακόνημα, όπως για παράδειγμα η αεροτομή στο μπροστινό μέρος, οι ποδιές στα πλαϊνά, τα καλύμματα των καθρεπτών, μια μεγάλη πίσω αεροτομή και εισαγωγές αέρα στο πίσω μέρος. Και το κάλυμμα του κινητήρα είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα.

Όπως και το προηγούμενο πακέτο αναβαθμίσεων που είχε προσφέρει η Mansory στην MC20 Cielo, το soft kit μπορεί να συνδυαστεί μα τροχούς FV.5 και μια πιο χαμηλή ανάρτηση, ενώ προσφέρονται αρκετές επιλογές εξατμίσεων.

Εκτός αυτού, σημαντικές αλλαγές έχουν γίνει και στο εσωτερικό, όπου έχουν τοποθετηθεί αγωνιστικά καθίσματα bucket ντυμένα με ύφασμα alcantara και καπιτονέ δέρμα, σε κίτρινο και μαύρο χρώμα. Τα πατάκια κι οι ζώνες ακολουθούν τον ίδιο χρωματικό συνδυασμό, ο οποίος έχει υιοθετηθεί σε όλη την επιφάνεια του ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα. Το ειδικό τιμόνι της Mansory συνδυάζει τέλεια το ανθρακόνημα και το ύφασμα alcantara, ενώ οι ραφές κάνουν αντίθεση.

Η Mansory έχει επέμβει και στα μηχανικά της MC20, εκτοξεύοντας την ισχύ της στα 710 PS και 850 Nm ροπής, μια αρκετά μεγάλη αύξηση από τα εργοστασιακά 621 PS και 729 Nm. Σύμφωνα με τους Γερμανούς, τα 0-100 km/h είναι εφικτά σε μόλις 2,7 sec.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακούστε την πρωτότυπη Maserati MC20 GT2 να «βρυχάται» στη Monza (video)

Η DMC κάνει τη Maserati MC20 πιο δυνατή και πιο ξεχωριστή

Δείτε τη Maserati MC20 να αγγίζει τα 300 km/h στην Autobahn (video)