H Mazda μάς δείχνει το εσωτερικό του νέου CX-60 (video)


Μετά την αποκάλυψη των φωτιστικών σωμάτων, η Mazda ανοίγει την πόρτα του πρώτου plug-in hybrid μοντέλου της και μας αφήνει να "εισέλθουμε" στην καμπίνα του. 

  • 23/2/2022

Μέχρι να έρθει η στιγμή που το ημερολόγιο θα γράψει 8 Μαρτίου 2022 και η Mazda θα αποκαλύψει πλήρως το νέο CX-60, οι Ιάπωνες σκοπεύουν να κλιμακώσουν την αγωνία παρουσιάζοντας teasers που θα κρατήσουν ζεστό το ενδιαφέρον.

Έτσι μετά την αποκάλυψη των φωτιστικών σωμάτων στο μπροστά μέρος που θυμίζουν αρκετά τα αντίστοιχα του ΜΧ-30, αυτή τη φορά άνοιξαν οι πόρτες του επερχόμενου SUV μοντέλου και καταφέραμε, με την άδεια της εταιρείας, να κάνουμε μια σύντομη περιήγηση στο εσωτερικό (η κεντρική φωτογραφία προέχεται από το εσωτερικό του Mazda CX-50).

Στα μόλις 13 sec. που είναι η διάρκεια του video μπορούμε να διακρίνουμε την υψηλή ποιότητα των υλικών που συνδυάζουν το Nappa δέρμα με πολλαπλές χρωμιωμένες και ξύλινες (από σφένδαμο) επενδύσεις.

Το επίπεδο της πολυτέλειας που αποπνέει το εσωτερικό και ο μινιμαλισμός του θα γίνουν πιο σαφή όταν έρθει η επίσημη παρουσίαση, με την εταιρεία να τονίζει πως ο συνολικός σχεδιασμός έχει βασιστεί στην ιαπωνική φιλοσοφία «Kodo» που συνοδεύει τα οχήματα της φίρμας.

Θυμίζουμε ότι η Mazda θέλει με το CX-60 PHEV να πρωτοστατήσει στην ευρωπαϊκή αγορά των plug-in υβριδικών μοντέλων με σύστημα μετάδοσης κίνησης, το οποίο συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 2.5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα που βελτιώνει τις επιδόσεις και έχει ως αποτέλεσμα την συνδυαστική ισχύ που ξεπερνά τους 300 PS.

Δείτε το video που δημοσίευσε η Mazda...