H Mazda teasάρει το επερχόμενο CX-60 (video)


Στο video οι Ιάπωνες μάς δείχνουν για πρώτη φορά εν κινήσει το plug-in hybrid μοντέλο τους. Στις 8 Μαρτίου η επίσημη αποκάλυψη.

  • 1/3/2022

H Mazda έχει βάλει εδώ και καιρό σε εφαρμογή το σχέδιο της σταδιακής αποκάλυψης του νέου CX-60 παρουσιάζοντας ακόμα ένα teaser από το μοντέλο. Θυμίζουμε πως η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 8 Μαρτίου 2022. Την πρώτη φορά η φίρμα μάς είχε δείξει τα μπροστινά φωτιστικά του αυτοκινήτου με μια φωτογραφία.

Στη συνέχεια η «σκυτάλη» των teasers πέρασε στο εσωτερικό με την παρουσίαση ενός video, ενώ αυτή τη φορά παρουσιάζεται το SUV, σε λευκό χρώμα, να κινείται πίσω από ξύλινα δοκάρια που κρύβουν επιμελώς τη συνολική σχεδίαση. Μάλιστα η Mazda τονίζει τις ανακλαστικές ιδιότητες του χρώματος που βοηθούν το αυτοκίνητο να αναδείξει την σχεδιαστική του φιλοσοφία.

Τα δημοσιεύματα που έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα αναφέρουν ότι το νέο CX-60 θα συνοδεύεται με ένα υβριδικό σύστημα που θα «παντρεύει» έναν 4κύλινδρο κινητήρα 2.5 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, που συνδυαστικά θα αποδίδουν 300 PS στους μπροστινούς τροχούς.

Το κιβώτιο θα είναι αυτόματο 8 σχέσεων ενώ υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι στη γκάμα θα υπάρχει και μία τετρακίνητη έκδοση.

Δείτε το teaser video…