Η μελλοντική Alfa Romeo 4C είναι μια πραγματική θεά


 Μια κλεφτή ματιά στο σχεδιαστικό μέλλον της Alfa Romeo 4C αναδεικνύει τις δυνατότητες ενός τετράτροχου που δίχως καμία αμφιβολία δεν είχε το τέλος που του άξιζε.

  • 3/5/2020

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πιο θα ήταν το μέλλον της Alfa Romeo 4C αν οι Ιταλοί δεν είχαν εξασφαλίσει ένα… ατιμωτικό τέλος σε ένα τετράτροχο που απέδειξε στον σύντομο αλλά περιπετειώδη βίο του τις πραγματικές δυνατότητες της μιλανέζικης φίρμας.

Το σχεδιαστικό concept που φέρει την υπογραφή του Yung Presciutti αντλεί έμπνευση από την πρώτη γενιά του ιταλικού sportscar, προσδίδοντας σε αυτή φουτουριστικά χαρακτηριστικά που δείχνουν ικανά να σε ταξιδέψουν στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον του.

Ένα μέλλον που μπορεί να επαναφέρει στη ζωή της Alfa Romeo 4C αν και εφόσον η γαλλοιταλική συμμαχία των PSA και FCA Group πάρει τη γενναία απόφαση να επιστρέψει στην κατηγορία των αυθεντικών sportscar, εξασφαλίζοντας σε προτάσεις όπως η 4C και το RCZ μια δεύτερη ευκαιρία.

Άλλωστε και τα δύο αυτοκίνητα την δικαιούνται αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων στο σύντομο πέρασμά τους από την ευρωπαϊκή αγορά.

Μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή εμείς θα μπορούμε να απολαμβάνουμε δημιουργίες σαν και αυτή του Yung Presciutti, έστω κι αν αυτές απέχουν σημαντικά  από τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας.

Διαβάστε επίσης: 

H Alfa Romeo Giulietta επιστρέφει και γοητεύει

Στοιχειωμένες Αlfa Romeo, Fiat και Peugeot έρχονται στο φως μετά από 30 χρόνια

H ονειρεμένη Alfa Romeo C8-R ξυπνά την ελπίδα