H MG ετοιμάζει ηλεκτρικό hatchback και το teasάρει! (video)


H βρετανική Morris Garages μάς φέρνει σε επαφή με τη νέα αμιγώς ηλεκτρική πρόταση που θα παρουσιάσει προς το τέλος του 2022. Ποια μοντέλα θέλει να ανταγωνιστεί;

  • 24/2/2022

Η εμβληματική βρετανική φίρμα MG βάζει την ηλεκτροκίνηση σε πρώτο πλάνο και ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια σειρά οχημάτων που θα την βάλουν στην επόμενη μέρα της αυτοκίνησης και θα εξαπλώσουν το logo της σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σημαντικός αρωγός σε αυτή την προσπάθεια είναι η κινεζική κρατική πολυεθνική SAIC Motor Corporation Limited η οποία εξαγόρασε το βρετανικό brand και θέλει μέσα από νέες προτάσεις να το αναγεννήσει.

Μία από αυτές αναμένεται να παρουσιαστεί προς το τέλος του 2022 και αφορά ένα αμιγώς ηλεκτρικό hatchback που θα φέρει την ονομασία MG4 και -όπως εύκολα μπορεί να συμπαιράνει κάποιος- οι διαστάσεις του θα το τοποθετούν μια κατηγορία πάνω από το MG3.

Μια πρώτη γεύση μάς έδωσε μέσα από ένα teaser video που δημοσίευσε στο YouTube διάρκειας 40 sec. το οποίο μας δίνει πρόσβαση σε μια στοιχείων της νέας πρότασης όπως είναι οι τροχοί, οι καθρέφτες αλλά και τα πίσω LED φωτιστικά σώματα, ο σχεδιασμός των οποίων θυμίζει αρκετά τον αντίστοιχο που συναντάμε στο Kia EV6.

Αυτό το οποίο εξάγεται ως συμπέρασμα είναι ότι με αυτό το μοντέλο η MG θέλει να πλασαριστεί δίπλα από προτάσεις όπως το Volkswagen ID.3 και το Nissan Leafπαίρνοντας το μερίδιο που της αναλογεί.

Δείτε το teaser video από το MG4…