Η νέα Bentley θα προσφέρει 24 δις ξεχωριστές διαμορφώσεις!


Ναι, σωστά διαβάσατε… Οι Βρετανοί ετοιμάζονται να παρουσιάσουν το μοντέλο στις 10 Μαΐου και όλα δείχνουν ότι θα είναι η Bentayga με το μακρύ μεταξόνιο.

  • 5/5/2022

Οι μέρες μετρούν αντίστροφα μέχρι το ημερολόγιο να γράψει 10 Μαΐου 2022 (στις 14.30 ώρα Ελλάδας) και η Bentley να τραβήξει επιτέλους το κάλυμμα από το νέο της αυτοκίνητο, το οποίο teasάρει το τελευταίο διάστημα μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς στα social media.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αυτό αναμένεται να είναι η Bentley Bentayga με το μακρύ μεταξόνιο που θα προσφέρει έξτρα πόντους πολυτέλειας και ευρυχωρίας σε σχέση με την τρέχουσα έκδοση.

Οι Βρετανοί κατάφεραν τις τελευταίες ώρες να τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας αναφορικά με το νέο μοντέλο, ανακοινώνοντας ένα εντυπωσιακό στοιχείο. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί θα μπορεί να διαμορφωθεί σε –κρατηθείτε- 24 δις διαφορετικές επιλογές!

Σίγουρα ως αριθμός είναι αρκετά εντυπωσιακός αφού είναι ο διπλάσιος σε σχέση με τις 10 δις διαμορφώσεις που είχαν ανακοινωθεί στην περίπτωση του Flying Spur αλλά και των 7 δις διαμορφώσεων της Continental GT.

Συμπληρωματικά η Bentley τόνισε πως το μοντέλο θα εφοδιάζεται τα πιο προηγμένα καθίσματα που έχουμε δει ποτέ σε αυτοκίνητο και θα προσφέρουν ένα μεγάλο εύρος ρυθμίσεων, τόσο αναφορικά με τη θέση όσο και με τον κλιματισμό.

Πέραν από τα καθίσματα έγινε γνωστό ότι στο νέο μοντέλο θα έχει ενσωματωθεί η τεχνολογία Diamond Illumination, όπου 12 LED στα πάνελ των μπροστινών θυρών και 22 στις πίσω, θα φροντίσουν ώστε να απογειωθεί η αίσθηση της πολυτέλειας στο εσωτερικό.