Η νέα Mercedes EQE είναι διαθέσιμη και στη χώρα μας - Τιμές


Διαθέσιμη για παραγγελία από τώρα είναι η νέα Mercedes EQΕ στην Ελλάδα, ενώ θα βρίσκεται στις εκθέσεις των αντιπροσώπων της χώρας μας από τις αρχές του καλοκαιριού. Οι τιμές πώλησης.

  • 23/3/2022

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Mercedesανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων και των παραγγελιών για το αμιγώς ηλεκτρικό σπορ sedan της γερμανικής εταιρείας, τη νέα EQE.

Η αμιγώς ηλεκτρική σπορ sedan EQEπροσφέρει όλες τις βασικές λειτουργίες της EQSσε μια ελαφρώς πιο συμπαγή μορφή. Αρχικά διατίθενται δύο εκδόσεις, την EQE 350 με ισχύ 215 kW και την EQE 43 4MATIC στα 350 kW ως εισαγωγή σε αυτό που η Mercedes-AMG ονομάζει “electric Driving Performance”.

Το εσωτερικό της ΕQE 350 είναι αυτό που η γερμανική φίρμα ονομάζει ElectricArt. Υλικά υψηλής ποιότητας όπως δέρμα και δέρμα νάπα διατίθενται προαιρετικά για την ταπετσαρία των καθισμάτων. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το διακοσμητικό φωτιζόμενο στοιχείο με μοτίβο Mercedes-Benz δημιουργούν μια lounge φουτουριστική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, ο σπορ χαρακτήρας της EQE 350 μπορεί να τονιστεί εξωτερικά και εσωτερικά με τη γραμμή  AMG Line, ενώ η γραμμή εξοπλισμού Electric Art, από την άλλη πλευρά, δημιουργεί εκφραστικές, κομψές σχεδιαστικές γραμμές.

Η EQE δεν έχει μόνο τα γονίδια της EQS στο ισχυρό και αποτελεσματικό σύστημα μετάδοσης κίνησης, αλλά και στις άλλες τεχνολογικές της καινοτομίες και τις εξαιρετικές λεπτομέρειες όσον αφορά στην άνεση. Τα βασικά προαιρετικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σύστημα διεύθυνσης πίσω άξονα - διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με γωνίες διεύθυνσης έως 4,5 μοίρες και έως 10 μοίρες - συν την τεχνολογία προβολέων DIGITAL LIGHT. Με δύο (επιπλέον του πακέτου Advance Plus που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό των οχημάτων στη χώρα μας) πρακτικά πακέτα εξοπλισμού, τα Premium και Premium Plus, καθώς και την EQE 350 , οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να βρουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους ακόμα πιο γρήγορα και εύκολα.

Επιπλέον, η EQE 43 4MATIC μπορεί προαιρετικά να εξοπλιστεί με την πρωτοποριακή Hyperscreen MBUX. Η μεγάλη, καμπύλη οθόνη του εκτείνεται από τη μία άκρη της κολώνας Α έως την άλλη.

Οι τιμές πώλησης των EQE 350 και EQE 43 AMG 4MATIC στη χώρα μας είναι:

EQE 350 :                      82.500 €

EQE 43 4MATIC AMG:  111.000 €