Η νέα Porche Cayenne Platinum Edition με κυκλαδίτικο αέρα


Την Άνδρο και τους οπαδούς της Ιστιοπλοΐας επέλεξε η ομάδα της Porsche για να παρουσιάσει την νέα έκδοση Cayenne Platinum Edition.

  • 2/9/2022

Την Άνδρο και τους οπαδούς της Ιστιοπλοΐας επέλεξε η ομάδα της Porsche για να παρουσιάσει την νέα έκδοση Cayenne Platinum Edition αποδεικνύοντας ότι η πολυτέλεια συνδυάζεται τέλεια με την χρηστικότητα και τις δύσκολες συνθήκες.

Η νέα Porsche Cayenne Platinum Edition που έρχεται να προστεθεί στην «οικογένεια» της Cayenne, διαμορφώθηκε από πάθος και διαθέτει μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, βαμμένα και φινιρισμένα σε satin Platinum απόχρωση, καθώς και με πρόσθετο πλούσιο εξοπλισμό.

To αποτέλεσμα είναι μια μοναδική σε στυλ και εξοπλισμό έκδοση της Cayenne. Ο πρόσθετος εξοπλισμός που διατίθεται ως βασικός εξοπλισμός της έκδοσης περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, προβολείς LED με ενσωματωμένο το Porsche Dynamic Light System (PDLS), την πανοραμική οροφή, τα φιμέ κρύσταλλα, το ηχοσύστημα Bose surround, τον περιφερειακό φωτισμό, τα δερμάτινα sport καθίσματα με 8 διαθέσιμες ρυθμίσεις, τα προσκέφαλα εμπρός και πίσω με χαραγμένο το λογότυπο Porsche – και τέλος ένα αναλογικό ρολόι, στην κορυφή του ταμπλό.

Το concept του event βασίστηκε στο μήνυμα composed with passion ενώ όλη ατμόσφαιρα ήταν σε "black & white” χρωματισμούς. Το παρόν, επιπλέον, έδωσαν και δυο Porsche Cayenne Platinum Edition, σε άσπρο και μαύρο χρώμα οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε ειδικά διαμορφωμένο και φωτισμένο με προβολείς χώρο, στην αμμώδη παραλία, ενισχύοντας τον δυναμικό χαρακτήρα του SUV που αισθάνεται άνετα στο φυσικό του περιβάλλον.

Την βραδιά άνοιξε ο επικεφαλής Porsche του ομίλου Μοτοδυναμική, κος. Νίκος Σινογιάννης, οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους, μίλησε για την επέτειο των 20 χρόνων Cayenne και παρουσίασε τη νέα πολυτελή έκδοση.

Είκοσι χρόνια Cayenne: Η «τρίτη Porsche» - μια μοναδική ιστορία επιτυχίας

Αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Paris Motor Show τον Σεπτέμβριο του 2002, η Cayenne έγινε παγκόσμια επιτυχία, ξεπερνώντας γρήγορα τους στόχους των πωλήσεών της. Αρχικά, αναμένονταν να πωλούνται 25.000 μονάδες ετησίως. Στα οκτώ χρόνια παραγωγής των μοντέλων της πρώτης γενιάς, πουλήθηκαν 276.652 αυτοκίνητα, κάτι λιγότερο από 35.000 κάθε χρόνο. Η εκατομμυριοστή Cayenne βγήκε από την γραμμή παραγωγής το καλοκαίρι του 2020.

Το 2021, πουλήθηκαν παγκοσμίως πάνω από 80.000 Cayenne. Για την Porsche, η Cayenne έχτισε την οικονομική βάση για μια σταθερή επιτυχία χωρίς συμβιβασμούς για την εταιρεία που έχει ως βάση της τις αξίες του motorsport. «Με την Cayenne, είχαμε για πρώτη φορά, μεταλαμπαδεύσει τον μύθο της Porsche σε μια απολύτως νέα κατηγορία της αγοράς» τόνισε ο Oliver Blume, Chairman του Executive Board της Porsche AG, στην παγκόσμια πρεμιέρα της 3ης γενιάς το 2017.

«Το sport αυτοκίνητο που κατασκευάσαμε για την κατηγορία SUV έγινε bestseller και κινητήριος δύναμη ανάπτυξης ήδη από το 2002. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Η Cayenne άνοιξε πολλές νέες αγορές για την Porsche και είχε σημαντικότατη συνεισφορά στην διεθνοποίηση του δικτύου πωλήσεών μας».