H Porsche παρουσίασε τη νέα Cayenne Platinum Edition (Video)


H γκάμα του δημοφιλούς SUV εμπλουτίστηκε με μία νέα έκδοση όπου συναντάμε μια σειρά από platinum παρεμβάσεις και έναν διευρυμένο στάνταρ εξοπλισμό. Δείτε φωτογραφίες.

  • 17/1/2022

Μέχρι να έρθει η πολυπόθητη στιγμή που η επόμενη γενιά της Porsche Cayenne θα μας χτυπήσει την πόρτα (αναμένεται το 2023) ο Γερμανός κατασκευαστής πρόσθεσε μία ακόμα έκδοση στην πλούσια γκάμα του δημοφιλούς μοντέλου. Ονομάζεται Platinum Edition και τα στοιχεία που τη συνοδεύουν την κάνουν να ξεχωρίζει σε σχέση με την υπόλοιπη σειρά.

Όπως μαρτυρά και η ονομασία της, η νέα Cayenne φέρει μια σειρά από platinum σχεδιαστικές παρεμβάσεις τις οποίες συναντάμε σε διάφορα εξωτερικά σημεία, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τις ζάντες 21 ιντσών RS Spyder Design. Ανάλογες παρεμβάσεις έγιναν στους αεραγωγούς, στη μάσκα, στο σήμα της Porsche στο πίσω μέρος που έχει ενσωματωθεί στη led φωτιστική γραμμή, κ.α. Οι αλλαγές συνεχίστηκαν και στο εσωτερικό με νέου χρωματισμού ζώνες ασφαλείας (επιλέχθηκε η γκρι απόχρωση Chalk), αλουμινένια μαρσπιέ στις πόρτες που αναγράφουν την έκδοση του μοντέλου και αρκετές ακόμα "platimun" προσθήκες.

Παράλληλα η νέα πρόταση της Cayenne έρχεται με μια διευρυμένη πρόταση αναφορικά με τον στάνταρ εξοπλισμό στον οποίο περιλαμβάνονται τα LED φωτιστικά που συνδυάζονται με το Porsche Dynamic Light System (PDLS), την πανοραμική οροφή, το surround σύστημα ηχείων, το σήμα της Porsche στα προσκέφαλα σε ανάγλυφη μορφή, το αναλογικό ρολόι στην κεντρική κονσόλα, κ.α.

Όπως ανακοινώθηκε οι διαθέσιμοι χρωματισμοί για τη νέα Cayenne Platinum Edition είναι το λευκό, το μαύρο καθώς και μία μεγάλη γκάμα από μεταλλικά χρώματα, όπως το Jet Black, το Carrara White, το Mahogany και το Moonlight Blue. Η Porsche Cayenne είναι ήδη διαθέσιμη προς παραγγελία στη Γερμανία και οι πρώτες παραδόσεις έχουν υπολογιστεί για τον προσεχή Μάιο.