Η OLED της νέας Cadillac Escalade… δείχνει τα πάντα! (video)


H Cadillac διατείνεται πως η νέα γενιά του μεγάλου της SUV είναι πιο σύγχρονη από ποτέ. Και για αυτό το ταμπλό της διαθέτει τρεις οθόνες!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: CARSCOOPS / Michael Gauthier
  • 2/11/2020

To νέο Escalade της Cadillac παρουσιάστηκε στις αρχές του χρόνου και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μεγάλα SUV, αγαπημένο πολλών celebrities και rapper στην αγορά των ΗΠΑ. Σε μια χώρα όπου το «big is beautiful» και με την μεγάλη έκδοση ESV να μετρά σε μήκος 5,8 μέτρα(!) και φυσικά μια τρίτη σειρά καθισμάτων. Φυσικά την κίνηση αναλαμβάνουν πολύ-κύλινδροι κινητήρες, όπως ο V8 των 6,2 lt με 425 PS ή ο τρίλιτρος diesel με τους 277 PS.

Ωστόσο, αυτό που λατρεύουν οι Αμερικάνοι (όπως και πολλοί οδηγοί) είναι τα gadgets. Και δεν υπάρχει αμφιβολία πως η νέα Escalade με τις πολλές οθόνες στο ταμπλό ικανοποιεί ακόμη και τον πιο πορωμένο με τον ψηφιακό εξοπλισμό και τις δυνατότητες συνδεσιμότητας.

Για την ακρίβεια υπάρχουν τρία μόνιτορ που συνθέτουν ένα ενιαίο κυρτό σύνολο που έχει διπλάσια ανάλυση από μια τηλεόραση 4Κ. Η οθόνη από αριστερά που είναι και touch-screen έχει διαγώνιο 7,2’’ και ο οδηγός έχει στην διάθεσή του διάφορες επιλογές, όπως της πλοήγησης, της πανοραμικής κάμερας, του συστήματος νυχτερινής όρασης (night vision) και του HUD.

Επιλέγοντας κάθε μια από τις παραπάνω ρυθμίσεις αλλάζει ανάλογα το περιερχόμενου του ψηφιακού πίνακα οργάνων μπροστά από το τιμόνι που έχει διάμετρο 14,2’’. Ωστόσο, υπάρχει και μια μεγαλύτερη οθόνη, αυτή για το infotainment που έχει διαγώνιο 16,9’’ και όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο του Carsoops.com είναι πολύ γρήγορη σε απόκριση.