Η πιο φτηνή McLaren κοστίζει λιγότερο από 400 ευρώ


Δεν είναι η πρώτη φορά που η βρετανική εταιρεία που γνωρίζει δόξες τα τελευταία χρόνια έχει στη γκάμα της ένα μοντέλο αυτής της τιμής. Το 2016 είχε παρουσιαστεί η McLaren P1 Ride-On, την οποία διαδέχθηκε η 720S Ride-on.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 28/6/2019

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες και οι δύο απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 3 έως 6 χρονών και σκοπός της ύπαρξη των παιδικών αυτοκινήτων είναι, σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία, τα παιδιά να μπολιαστούν από νωρίς με τη λογική και τη φιλοσοφία της McLaren. Κι αυτό μέσω της «εμπλοκής του οδηγού»  με ότι αυτό σημαίνει για ένα παιδικό αυτοκίνητο.

Τα πιτσιρίκια πάντως που θα μπορέσουν να αποκτήσουν με 720S Ride On θα μπορούν να επιλέξουν και μεταξύ 7 χρωμάτων για το μίνι αμάξωμα που είναι ίδια με αυτά του κανονικού μοντέλου παραγωγής. Επίσης θα υπάρχει και το αποκλειστικό χρώμα λανσαρίσματος, ονόματι Papaya Spark.

H παιδική McLaren έχει πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω και κάποια στοιχεία που παραπέμπουν σε ανθρακονήματα, ενώ έχει ένα ηλεκτροκινητήρα με επιλογή ήχου, λειτουργία ενός πεντάλ καθώς και λειτουργία φρένων με πίσω φως. Επίσης στον πίνακα οργάνων θα προβάλλεται η αυτονομία που μένει.

Η παιδική McLaren θα κοστίζει περίπου 400 δολάρια, θα είναι δηλαδή περίπου 100 φορές φτηνότερη από την κανονική 720S.