Η Porsche Cayenne Coupe facelift είναι προ των πυλών!


Οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που δείχνουν την ανανεωμένη Porsche Cayenne Coupe είναι εδώ.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 11/5/2021

Η τρέχουσα γενιά της Porsche Cayenne έκανε ντεμπούτο στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του 2017. Δύο χρόνια αργότερα, το Cayenne Coupe ακολούθησε στο Shanghai Auto Show τον Απρίλιο του 2019. Και μόλις έχουμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από το πρωτότυπο για την ανανεωμένη Porsche Cayenne Coupe.

Ακόμα και με το καμουφλάζ μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα ανανεωμένα και πιο λεπτά φώτα εμπρός να δίνουν στο Cayenne Coupe μια πιο επιθετική εμφάνιση. Μαζί με το νέο προφυλακτήρα, αυτό θα κάνει τόσο το Cayenne όσο και το Cayenne Coupe να δείχνουν πιο φρέσκα. Το καπό φαίνεται επίσης πιο γλυπτό για να ταιριάζει με τα πιο λεπτά φωτιστικά.

Σε μερικές από τις προηγούμενες φωτογραφίες που εντόπισαν το Cayenne έδειχναν επίσης αλλαγές στο εσωτερικό. Η κεντρική κονσόλα θα ανασχεδιαστεί και ο μοχλός αλλαγής ταχυτήτων θα παρομοιάζει αυτόν της 911/992.  Ένα από τα πρωτότυπα που εντοπίσαμε είχε επίσης ένα μείγμα από παλιά και νέα στοιχεία. Διαθέτει το νέο πίνακα οργάνων με τα πλήρως ψηφιακά κοντέρ, δυστυχώς δεν υπάρχει πλέον μηχανικό ταχύμετρο στη μέση και επίσης μια νέα οθόνη infotainment. Όλες αυτές οι αλλαγές θα βρουν επίσης τη θέση τους στο ανανεωμένο Cayenne Coupe.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον κόσμο του αυτοκινήτου.