Η Porsche μετατρέπει τα μοντέλα της... σε ξενοδοχεία! (photos)


Νέα σκηνή οροφής από τη γερμανική εταιρία, η οποία εγκαθίσταται εύκολα και μπορεί να φιλοξενήσει 2 άτομα.

  • 9/9/2022

Είσαι στην εξοχή με την Porsche σου και απολαμβάνεις την άγρια φύση, κάνοντας όμορφες βόλτες. Ωστόσο, νυχτώνει και πρέπει κάπου να κοιμηθείς. Ίσως αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι θα ήταν καλύτερα να είχες μαζί σου ένα τροχόσπιτο ή έστω ένα van ή ένα μεγαλύτερο και σαφώς πιο ευρύχωρο αυτοκίνητο για να κοιμηθείς δίπλα στο όμορφο τοπίο.

Πλέον, η γερμανική εταιρία σου δίνει τη λύση να μετατρέψεις σε… ξενοδοχείο το πολυτελές σπορ αυτοκίνητό σου, παρέχοντας μία σκηνή η οποία τοποθετείται στην οροφή του οχήματος, ανεξαρτήτως αν αυτό διαθέτει ράγες οροφής ή όχι.

Σχεδιασμένη, αναπτυγμένη και κατασκευασμένη από την Porsche Tequipment, το τμήμα της γερμανικής εταιρείας για αυθεντικά αξεσουάρ και αναβαθμίσεις, η σκηνή οροφής μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 2 άτομα.

Έχει το σχήμα μιας μεγάλης σκληρής θήκης όταν είναι κλειστή και μπορεί να εγκατασταθεί σε συστήματα μεταφοράς οροφής μοντέλων όπως οι 911, Macan, Cayenne, Panamera και Taycan, αλλά όχι στις εκδόσεις GT, Cabriolet και Targa.

Η τοποθέτησή της είναι εύκολη διαδικασία, σύμφωνα με την Porsche και όταν «στηθεί», προσφέρει άπλετη θέα προς το εξωτερικό με τα δύο πλαϊνά παράθυρα και το παράθυρο οροφής, ενώ διαθέτει ενσωματωμένο στρώμα με πολυαφρό.

Η βροχή δεν επηρεάζει το «κατάλυμα», καθώς τα φερμουάρ είναι αδιάβροχα, ενώ διαθέτει ξεχωριστό κάλυμμα βροχής. Φυσικά, υπάρχει και σκάλα, ενώ τα παράθυρα ανοίγουν πλήρως και διαθέτουν σύστημα προστασίας από τα κουνούπια.

Οι τοίχοι της σκηνής είναι κατασκευασμένοι από μείγμα βαμβακιού και τα πλαϊνά τοιχώματα μιμούνται τη σχεδιαστική γραμμή της 911 και διαθέτουν λογότυπο Porsche. Τα κυριότερα σημεία στο εσωτερικό περιλαμβάνουν την εξαιρετικά μονωτική καπιτονέ επένδυση σε ανοιχτό γκρι. Τέλος, υπάρχει και μια πρόσθετη λειτουργία συσκότισης!

Για όσους ενδιαφέρονται, η προτεινόμενη λιανική τιμή της στη Γερμανία είναι 4.980 ευρώ και θα είναι διαθέσιμη από τον Νοέμβριο.