Η Renault δίνει νέα teaser του Austral!


Το Renault Austral συνεχίζει να αποκαλύπτεται με το σταγονόμετρο και αυτή τη φορά είναι η σειρά για το εσωτερικό του με νέες εικόνες που δημοσίευσε η γαλλική εταιρεία.

  • 10/2/2022

Η Renault  αποχαιρετά σιγά σιγά το Kadjar για να δώσει τη θέση του στο νέο Austral και οι τελευταίες teaser εικόνες του εσωτερικού του μας δίνουν μια πιο κοντινή ματιά στις λεπτομέρειες που θα βρούμε μέσα στην καμπίνα.

Το εσωτερικό του Austral  φαίνεται να είναι επενδεδυμένο με μαλακά υλικά. Το ματ φινίρισμα κυριαρχεί στο ταμπλό και όλες τις μεταλλικές επιφάνειες. Ο ατμοσφαιρικός φωτισμός με διόδους LED του ταμπλό επεκτείνεται και στις επενδύσεις των θυρών όπου υπάρχει πλούσιο αφρώδες υλικό, όπως και στις πίσω πόρτες. Η μάλλον ευχάριστη έκπληξη είναι η υιοθέτηση γνήσιου ξύλου επεξεργασμένου με τη χρήση ιαπωνικής τεχνικής διακόσμησης λάκας maki-e.

Η Renault  έχει καταβάλει πολλή προσπάθεια για να κάνει τις εσωτερικές επενδύσεις όσο πιο ποιοτικές γίνεται και αυτό φαίνεται και στις επιφάνειες των θυρών, που διαθέτουν ένα υφασμάτινο υλικό που ποικίλλει χρωματικά από μαύρο σε ανοιχτό γκρι. Τα teaser μας δείχνουν εν μέρει και την κεντρική κονσόλα με το υποβραχιόνιο διακοσμημένο με τόνους χρωμίου.

Όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα όταν ένας κατασκευαστής δείχνει ένα νέο μοντέλο, οι εικόνες απεικονίζουν την κορυφαία έκδοση "Iconic", η οποία και θα είναι η μόνη που θα έχει το φινίρισμα από ξύλο. Η Renault λέει ότι δεν έκανε καθόλου οικονομία όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξει τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την καμπίνα του Austral.

Συνολικά, το νέο συμπαγές γαλλικό crossover θα έχει τη σχεδίαση στο εσωτερικό του που θα μοιάζει έντονα με αυτή του ηλεκτρικού Megane E-Tech. Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως από τη γαλλική μάρκα, το Austral θα διαθέτει μία μεγάλη οθόνη 24,3 ιντσών για το σύστημα Open R Link με περισσότερα από 30 λίτρα αποθηκευτικών χώρων να απλώνονται στην καμπίνα και υπόσχεται ότι θα υπάρχει αρκετός χώρος για τους πίσω επιβάτες μετά την αφαίρεση της σήραγγας μετάδοσης.

Το επίσημο ντεμπούτο του νέου Renault Austral έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαρτίου με μία διαδικτυακή παρουσίαση.