Η Skoda επεκτείνει τις εγγυήσεις της, λόγω της πανδημίας


ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ, Η SKODA ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΡΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΝΤΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ.

  • 7/5/2020

Η κίνηση αυτή αναφέρουμε ότι ήταν μάλλον αναμενόμενη, καθώς τις προηγούμενες ημέρες παρόμοιες τακτικές ακολούθησαν και άλλες εταιρίες του ομίλου VAG, όπως η Volkswagen και η Audi. Συντονισμένη στο ίδιο μήκος κύματος, η Skoda ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επεκτείνει τις εγγυήσεις όσων αυτοκινήτων της έληγαν το διάστημα από πρώτη Μαρτίου μέχρι και τα τέλη Μαΐου, κατά τρεις μήνες.

Το μέτρο αφορά σε όλα τα μοντέλα και εκδόσεις που έχουν πουληθεί ανά τον πλανήτη, με εξαίρεση αυτά της αγοράς της Κίνας. Καλύπτει, δε, τόσο τις κανονικές, όσο και τις παρατεταμένες εγγυήσεις. Για παράδειγμα, εάν ένα αυτοκίνητο ολοκληρώνει την εγγύησή του στις 15 Απριλίου, η εταιρία έρχεται να την επεκτείνει κατά 3 μήνες και άρα αυτή θα συνεχίσει να ισχύει μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Σε κάθε περίπτωση, καταληκτική ημερομηνία για την προσφορά αυτή είναι η 31η Αυγούστου του τρέχοντος έτους.

Η ίδια η εταιρία, μάλιστα, συμπληρώνει στο σχετικό δελτίο τύπου ότι αυτό αποτελεί μία κίνηση καλής θελήσεως προς τους πελάτες της. Η ίδια δεν αναγνωρίζει καμία νομική υποχρέωση ως προς αυτό, ούτε και θα αναλάβει κάποια άλλη δέσμευση σε βάθος χρόνου.