Η Toyota Supra χάνει την οροφή της


Το δημιούργημα του Ιάπωνα σχεδιαστή Jonsibal μάς αποκαλύπτει μια διαφορετική πτυχή της ούτως ή άλλως εντυπωσιακής Toyota Supra.

  • 3/12/2019

Τα roadster γονίδια που προκύπτουν από τη συγγένειά της με την BMW Z4 αξιοποιεί η Toyota Supra αποκτώντας με τη συμβολή ενός φιλόδοξου σχεδιαστή μια cabrio εκδοχή.

Μάλιστα, η εικόνα του ιαπωνικού sportscar χωρίς μεταλλική-σταθερή οροφή είναι ιδιαίτερα ελκυστική κάτι που ενδεχομένως να πρέπει να… εξεταστεί από την ομάδα που ανέλαβε ευθύς εξ αρχής τον σχεδιασμό του.

Για την ώρα, πάντως, θεωρείται μάλλον απίθανο το σενάριο η Toyota να προχωρήσει στην παραγωγή ενός roadster που θα βασίζεται στη Supra, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν το ιαπωνικός sportscar διέθετε μια μικρή μεν, αφαιρούμενη δε οροφή.

Αυτό βέβαια δεν μειώνει τις πιθανότητες επιστροφής της Toyota στην κατηγορία των roadsters. To αντίθετο θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί βλέποντας πίσω από την απόφαση της ιαπωνικής φίρμας να δώσει συνέχεια στην πορεία του GT86 την πρόθεση να δημιουργήσει μια οικογένεια μοντέλων που θα την εδραιώσουν στη συνείδηση των πιστών οπαδών της αυτοκίνησης.