Η τρακαρισμένη Ferrari 812 Superfast του Michael B. Jordan «καίει» το νέο ιδιοκτήτη της (video)


Ένας YouTuber αγόρασε την τρακαρισμένη Ferrari 812 Sueprfast του ηθοποιού Michael B. Jordan, αλλά δεν υπολόγισε το ύψος του κόστους επισκευής της!

  • ΦΩΤΟ: TheStradman - YouTube
  • 14/4/2024

Ο James Stradman, γνωστός κι ως TheStradman στο YouTube, έκανε μία επένδυση που πίστευε ότι θα προσέθετε μια διαφορετική αίγλη στη συλλογή αυτοκινήτων του. Αγόρασε την τρακαρισμένη Ferrari 812 Superfast του Michael B. Jordan, η οποία είχε γίνει viral πριν μερικούς μήνες, όταν ο διάσημος ηθοποιός προσέκρουσε με αυτήν πάνω σε ένα παρκαρισμένο KIA, με τα πλάνα του ατυχήματος να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι αρχίζει να μετανιώνει για τη συγκεκριμένη επιλογή του. Αν και στα video που κυκλοφόρησαν, αλλά και στη δημοπρασία στο eBay - μέσω της οποίας ο Stradman απέκτησε την 812 Superfast - ήταν εμφανής η ζημιά στο μπροστινό μέρος, δεν μπορούσε να προσδιορίσει το μέγεθος της καταστροφής από τα πλάνα.

Σε νέο video, που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του, ο ίδιος μιλά για τη διαδικασία επαναφοράς του αυτοκινήτου στην πρότερη κατάστασή του, απαριθμώντας τα μέρη που θα χρειαστούν αντικατάσταση και επισκευή. Μάλιστα, τονίζει ότι είναι διατεθειμένος να κάνει όλες - ή τουλάχιστον τις περισσότερες επιδιορθώσεις μόνος του - προκειμένου να διατηρήσει το κόστος όσο το δυνατόν χαμηλότερο.

Προφανώς, η 812 Superfast θα χρειαστεί νέο προφυλακτήρα, ενώ και το παρμπρίζ θα πρέπει να αντικατασταθεί. Στο εσωτερικό απαιτούνται μικρές επεμβάσεις στα σημεία που άνοιξαν οι αερόσακοι.

Αν και η λίστα σε αυτή τη φάση παραμένει περιορισμένη, αυτό δεν ισχύει και για το κόστος. Ακόμη κι αν ο Stradman αποφασίσει να κάνει αυτές τις επισκευές χωρίς τη βοήθεια μηχανικού, ένας νέος προφυλακτήρας κοστίζει 9.809,17 δολάρια, σύμφωνα με τη Ferrari, ενώ η τιμή του φτερού από τη μεριά του συνοδηγού, που επίσης έχει υποστεί μεγάλη ζημιά, ανέρχεται στα 5.761,26 δολάρια.

Εκτός αυτού, «σκάβοντας» λίγο πιο βαθιά, βρήκε φθορά και στο πλαίσιο της Ferrari, κάτι που θα εκτοξεύσει το κόστος στα ύψη, αφού δεν είναι μια εργασία που μπορεί να ολοκληρώσει κάποιος που δεν επαγγέλλεται μηχανικός αυτοκινήτων.

Ωστόσο, παρά την εκτεταμένη ζημιά που έχει υποστεί η πρώην Ferrari 812 Superfast του Erik Killmonger από το Black Panther, ο Stradman υποστηρίζει ότι θα επιμείνει στο πρότζεκτ και σκοπεύει να το φέρει εις πέρας.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καλά πήγε αυτό - Διέλυσε 4 παρκαρισμένα αυτοκίνητα με το όχημά του κι έφυγε (video)

Υπερσπάνια Porsche 918 Spyder έγινε σμπαράλια στη Νέα Υόρκη (video)

Αυτό καλό είναι να μη γίνεται: Ferrari τράκαρε με Maybach στο Τόκιο! (video)