Μαντέψτε πόσο θα κοστίσει η επισκευή αυτής της τρακαρισμένης Lexus LFA (video)


Μετά από ένα τρακάρισμα με πυροσβεστικό κρουνό, το σπάνιο supercar έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, οι οποίες θα κοστίσουν αρκετά στον ιδιοκτήτη.

  • ΦΩΤΟ: ThatDudeinBlue - YouTube
  • 11/3/2024

Λίγες είναι οι Lexus LFA που κυκλοφορούν στους δρόμους παγκοσμίως. Μόλις 500 παραδείγματα κατασκευάστηκαν συνολικά, κάνοντας το supercar ιδιαίτερα σπάνιο. Ωστόσο, η συγκεκριμένη μονάδα δε βρίσκεται σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, μετά το τρακάρισμα, στο οποίο ενεπλάκη.

Ευτυχώς, ο ιδιοκτήτης σκοπεύει να την επισκευάσει, όμως αυτό δε θα είναι εύκολη υπόθεση, αφού η ζημιά είναι εκτεταμένη. Ο οδηγός του οχήματος αναφέρει ότι λανθασμένα πάτησε το γκάζι περισσότερο απ' όσο έπρεπε σε βρεγμένο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει πάνω σε έναν πυροσβεστικό κρουνό.

Στο video του καναλιού ThatDudeInBlue στο YouTube, η LFA δείχνει να έχει περάσει πραγματικά από 40 κύματα. Υπάρχει μία τεράστια τρύπα στην πόρτα από την πλευρά του οδηγού και το πίσω δεξί πάνελ, αμφότερα κατασκευασμένα από ανθρακόνημα. Οι τροχοί έχουν λυγίσει, τα τζάμια έχουν σπάσει κι η τριπλή εξάτμιση έχει στραβώσει.

Το εσωτερικό κι ο κινητήρας V10 βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, κι αυτό είναι πολύ θετικό. Η σπανιότητα του οχήματος, όμως, είναι εκείνη που κάνει την επισκευή του δυσκολότερη απ' όσο θα περίμενε κανείς.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, οι εργασίες αποκατάστασης θα κοστίσουν έως και μισό εκατομμύριο δολάρια, αφού τα ανταλλακτικά του μοντέλου σίγουρα δεν είναι φθηνά, παραμένοντας ιδιαίτερα δυσεύρετα. Η επισκευή μπορεί να διαρκέσει πάνω από έναν χρόνο, σύμφωνα με τους ειδικούς, όμως είναι κάτι που αξίζει να γίνει, ειδικά για ένα όχημα, τόσο εμβληματικό, όσο η Lexus LFA.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φήμες για διάδοχο του Lexus LFA με υβριδικό κινητήρα

To Lexus LBX «φοράει» τον τρικύλινδρο του GR Yaris και... βγάζει φτερά (photos)

Αποστολή στην Ισπανία: Lexus LBX - Οδηγούμε το νέο πολυτελές και δυναμικό compact SUV