Κάρλος Αλκαράθ: Αυτό το αυτοκίνητο οδηγεί το παιδί-θαύμα του τένις (photos-video)


Ο 20χρονος Ισπανός έκανε το όνομα του γνωστό σε κάθε γωνιά του πλανήτη μετά την κατάκτηση του Wimbledon κόντρα στον Τζόκοβιτς. Δείτε με ποια εταιρεία αυτοκινήτων συνεργάζεται. 

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΜΠΕΑΣ, ΦΩΤΟ: BMW ΙΣΠΑΝΙΑ, INSTAGRAM/ CARLOS ALCARAZ
  • 19/7/2023

Όλα δείχνουν ότι ξημερώνει μια νέα εποχή για το παγκόσμιο τένις. Ο Κάρλος Αλκαράθ στα 20 του εμφανίστηκε στον τελικό του Wimbledon και με μία πειστική εμφάνιση νίκησε τον Νόβακ Τζόκοβιτς δείχνοντας ότι το μέλλον του σπορ είναι στα χέρια του.

Πάμε όμως να δούμε με τι αυτοκίνητο μετακινείται καθημερινά. Πριν από περίπου έναν χρόνο η BMW Ισπανίας είχε προβλέψει τη λαμπρή του πορεία και είχε σπεύσει να συνάψει συνεργασία μαζί του δίνοντάς του τον ρόλο του ambassador της μάρκας.

Μάλιστα του έδωσε το ελεύθερο να επιλέξει οποιοδήποτε μοντέλο από την γκάμα και αυτός αποφάσισε να ξεκινήσει με την BMW iX, δίπλα στην οποία έβγαλε τις πρώτες φωτογραφίες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Τότε ο επικεφαλής της BMW για την Ισπανία και την Πορτογαλία, Manuel Terroba, είχε δηλώσει περήφανος που ο Αλκαράθ μπήκε στην οικογένεια της BMW ενώ τόνισε ότι ως εταιρεία πιστεύουν στις αξίες του που αποτελούν την κινητήρια δύναμη προς το μέλλον που ανοίγεται μπροστά του και στο οποίο οι Βαυαροί θέλουν να τον συνοδεύσουν.

Τους επόμενους μήνες ο αθλητής συμμετείχε στη διαφημιστική καμπάνια της BMW iX1 ωστόσο σύμφωνα με το τελευταίο σχετικό ποστάρισμα στα social media έχει πλέον πάρει στα χέρια του μία BMW Σειρά 1, σε γκρι χρώμα.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα ότι είναι το αυτοκίνητο με το οποίο πηγαινοέρχεται στις προπονήσεις, είναι άνετο και σούπερ εξοπλισμένο ενώ έχει εντυπωσιαστεί από την πρακτικότητά του, τόσο που σκέφτεται να μην το επιστρέψει ποτέ στην BMW.

Τέλος, θυμίζουμε ότι αρκετοί κορυφαίοι αθλητές του τένις έχουν συνάψει συνεργασίες με μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες. Ο συμπατριώτης του Ράφα Ναδάλ είχε δώσει τα χέρια με την Kia, ο Τζόκοβιτς με την Peugeot ενώ ο θρύλος Ρότζερ Φέντερερ με την Mercedes.