Ken Block: Απολαύστε κάθε επεισόδιο Gymkhana σε αυτό το δίωρο αφιέρωμα (video)


Ολόκληρη η εμβληματική σειρά, Gymkhana, του αείμνηστου Ken Block, είναι πλέον διαθέσιμη σε ένα video διάρκειας δύο ωρών.

  • ΦΩΤΟ: HOONIGAN YOUTUBE
  • 8/4/2024

Η 3η Απριλίου (γράφεται 4/3 στις ΗΠΑ κι όχι 3/4, όπως στην Ελλάδα), θεωρείται πλέον η ανεπίσημη μέρα αφιερωμένη στον Ken Block, αφού ο Αμερικανός έτρεχε με τον αριθμό 43 στα αυτοκίνητά του.

Προκειμένου να τιμήσουν τον φίλο, συνεργάτη και συναθλητή τους, τα μέλη της Hoonigan δημιούργησαν ένα video-ανθολόγιο, που περιλαμβάνει καθένα από τα Gymkhana που γύρισε ο Block, από το πρώτο, το 2006, μέχρι το τελευταίο, που δημοσιεύτηκε στα τέλη του 2023, μετά τον θάνατό του.

Στο δίωρο αφιέρωμα στην αγαπημένη σειρά video των περισσότερων fan της αυτοκίνησης και του μηχανοκίνητου αθλητισμού, την εμφάνισή τους κάνουν μερικά από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα που οδήγησε ποτέ ο θρύλος των stunts.

Σε αυτά περιλαμβάνονται δύο γενιές του Subaru WRX, δηλαδή το μοντέλο με το οποίο ο Block ξεκίνησε αυτά τα video, διάφορες εκδόσεις και γενιές του Ford Fiesta, όπως και το Focus RS RX.

Εκτός αυτού, εμφανίζονται επίσης αμφότερες οι εκδόσεις του «ακραίου» Hoonicorn, το Ford Escort Cosworth του Αμερικανού και το Hoonitruck, όπως και το τελευταίο αυτοκίνητο που τράκαρε, το Audi S1 E-Tron Hoonitron.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Block χάρισε εντυπωσιακό θέαμα στους θαυμαστές του, τοποθετώντας το όνομά του στη λίστα με τους θρύλους του χώρου της αυτοκίνησης. Ράλλυ, κασκαντερικά κι ωμή ταχύτητα: Είναι πολλές οι στιγμές του Αμερικανού που αξίζει κανείς να θυμάται.

Απολαύστε το αφιέρωμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βγαίνει στο σφυρί το «ακραίο» ερπυστριοφόρο του Ken Block (photos-video)

Το Subaru Impreza 2.5 RS του Ken Block βγαίνει στο «σφυρί» (photos-video)

Ken Block: Έτσι έχτισε την περιουσία των 230 εκατ. δολαρίων