Electrikhana 2: Δείτε τον Ken Block να μπαίνει για τελευταία φορά στο Audi S2 Hoonitron (video)


Η αυλαία πέφτει για τον Αμερικανό «μάγο του τιμονιού» με ένα video από αυτά που μας έχει συνηθίσει. Απολαύστε το.

  • 7/12/2023

Σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τη στιγμή που ο Ken Block ξεκίνησε για το μεγάλο «ταξίδι»μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του ενώ οδηγούσε το snowmobile του. Λίγες εβδομάδες πριν το μοιραίο ο Αμερικανός είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα του επεισοδίου Electrikhana 2 στο οποίο έκανε τα γνωστά «μαγικά» που απογείωσαν τη φήμη του όλα αυτά τα χρόνια.

Το μοντάζ ολοκληρώθηκε, το video ανέβηκε στο YouTube και αναμενόμενα αποτελεί «φόρο τιμής» στον αδικοχαμένο Block. Μαζί του «πρωταγωνιστεί» το Audi S2 Hoonitron, το αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο που αναπτύχθηκε από τη γερμανική εταιρεία αποκλειστικά για τον ίδιο.

Διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες, τετρακίνηση, συνολική ισχύ άνω των 680 PS, πλαίσιο από carbon ενώ πληροί τα πρότυπα ασφαλείας της FIA. Μάλιστα η Audi, μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του πρώτου Electrikhana που έγιναν στο Las Vegas, προχώρησε σε αρκετές βελτιώσεις όπως τη μείωση του βάρους και την προσθήκη προσομοίωσης αλλαγής σχέσεων.

Στο δεύτερο επεισόδιο η δράση μεταφέρεται στην Πόλη του Μεξικού. Εκεί ο Ken Block έβγαλε από το «μαγικό του καπέλο» ένα νέο, πολύ ιδιαίτερο και άκρως εντυπωσιακό κόλπο που μόνο ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο μπορεί να κάνει. Για το κλείσιμο οι συντελεστές διάλεξαν μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της σειράς Gymkhana με την οποία ο Ken Block πέρασε στην αιωνιότητα.

Δείτε το τελευταίο, επικό videο του Ken Block…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φόρος τιμής: To WRC αποσύρει τον αριθμό του Ken Block

Ο Ken Block σπάει τον… πάγο με το θρυλικό Audi Quattro A2 (video)

Ken Block: To τελευταίο post λίγο πριν χάσει τη ζωή του στα χιόνια (photo)