Κι όμως συνέβη! Οδηγός τούμπαρε το αυτοκίνητο μέσα στο πλυντήριο! (video)


Ένας 77χρονος από την Pennsylvania των ΗΠΑ κατάφερε να τουμπάρει το όχημά του μέσα σε πλυντήριο αυτοκινήτων, αφού έχασε τον έλεγχο και έπεσε με φόρα πάνω στις εγκαταστάσεις.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: CNN
  • 13/1/2023

Όλα πήγαιναν καλά την περασμένη Τρίτη στο πλυντήριο Wave Car Wash στο Colmar της Pennsylvania , όταν το μεσημέρια ένας 77χρονος άντρας έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στην μπαριέρα της εισόδου ενός πλυντηρίου, και στη συνέχεια τούμπαρε το όχημά του!

Σύμφωνα με τις αρχές, ο οδηγός επιτάχυνε κατά λάθος, κάτι που... οδήγησε στον εγκλωβισμό του για περίπου 90 λεπτά. Η πυροσβεστική αρχή έσπευσε στον χώρο του συμβάντος, παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες στον ηλικιωμένο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς ελέγχους και έχοντας αποκομίσει έναν μικρό τραυματισμό στο πόδι. Το συνεργείο χρειάστηκε να κόψει και αφαιρέσει την οροφή του οχήματος, προκειμένου να απεγκλωβίσει τον 77χρονο.

Στο σημείο βρέθηκε, σύμφωνα με δημοσίευμα του 6abc.com, και ο Bill Ashmead, ένας κάτοικος της περιοχής, ο οποίος προσπαθούσε να πλύνει το αυτοκίνητό του, την ώρα του συμβάντος. «Δεν μπορώ να καταλάβω πως γύρισε ανάποδα το αυτοκίνητο. Δε νομίζω ότι έχει ξανασυμβεί» είπε ο άντρας.

Και ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Darin Kapanjie, μίλησε στο ίδιο μέσο, δηλώνοντας ανακουφισμένος που ο οδηγός κατάφερε να εξέλθει του οχήματος χωρίς να έχει υποστεί σοβαρά τραύματα:

«Είμαστε ανακουφισμένοι που κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ήταν ένα άσχημο ατύχημα και είναι πολύ ατυχές για τους πελάτες μας, αλλά και τον εξοπλισμό μας. Το να είσαι ιδιοκτήτης μιας μικρής επιχείρησης δεν είναι εύκολο, κι ατυχήματα σαν κι αυτό το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο. Όμως, έχουμε ένα εκπληκτικό πελατολόγιο που είναι πιστό σε εμάς, όπως κι εμείς σε εκείνους. Επίσης διαθέτουμε εξαιρετικό προσωπικό, πολύ καλή ομάδα υποστήριξης, και δυνατές συνδέσεις σε αυτήν την εκπληκτική βιομηχανία. Θα το ξεπεράσουμε ενωμένοι και θα ξαναβρεθούμε στην κορυφή. Και πάλι, είμαστε πανευτυχείς που κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.»

Δείτε το στιγμιότυπο του ατυχήματος: