Μαρσέλο: Τι αυτοκίνητο έχει ο Βραζιλιάνος star του Ολυμπιακού; (photos-video)


Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού πρόκειται για τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Μαρσέλο. Ποιο είναι το αυτοκίνητο που προτιμά για τις καθημερινές του εμφανίσεις;

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 3/9/2022

Η κίνηση του Ολυμπιακού να εντάξει στο ρόστερ του έναν από τους πλέον κορυφαίους αριστερούς μπακ έχει βάλει «φωτιά» στα social media, αποτελώντας μία ιδιαίτερα αναπάντεχη μεταγραφή.

Ο λόγος φυσικά για τον Βραζιλιάνο Marcelo Vieira da Silva Junior, γνωστό σε όλους ως Μαρσέλο, ο οποίος μετά από 15 επιτυχημένα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, και έχοντας τελέσει αρχηγός της ομάδας για το τελευταίο έτος της παρουσίας του σε αυτή, είπε το ναι στους ερυθρόλευκους και πλέον θα ανήκει στην οικογένεια της ομάδας του Πειραιά.

Ο Μαρσέλο έχει ιδιαίτερη σχέση με τα αυτοκίνητα, καθώς φαίνεται να είναι μεγάλος fan της αυτοκίνησης. Εκτός από το χαρακτηριστικό στυλ των μαλλιών του, επίσης χαρακτηριστικό είναι και το τατουάζ του Σκαραβαίου της VW που έχει κάνει στο δεξί του χέρι. Πρόκειται για το αγαπημένο αυτοκίνητο του παππού του, με το οποίο εκείνος μετέφερε τον μικρό -τότε- Μαρσέλο στις προπονήσεις και τα ματς.

Έχει συνεργαστεί για χρόνια με την Audi και έχει οδηγήσει πολλά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, λόγω της χορηγίας της με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Φέτος, αυτή η συνεργασία τερματίστηκε, και στη θέση της Audi πήρε η BMW.

Το μοντέλο που οδηγεί αυτή τη στιγμή ο Μαρσέλο, δεν πρόκειται ούτε για Audi, ούτε για BMW, αλλά Porsche, καθώς την καρδιά του Βραζιλιάνου έχει κλέψει η νέα Porsche Taycan.

Το νέο μοντέλο της Porsche είναι ένα EV που συνδυάζει την πολυτέλεια της εταιρείας με τον ηλεκτρισμό, σε ένα sedan αμάξωμα. Φέρει έναν ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 380 PS και 500 Nm ροπής, ενώ κάνει τα 0-100 σε 2,8 sec (Porsche Taycan Turbo S), με τελική ταχύτητα τα 260 km/h. Η μπαταρία της Taycan έχει χωρητικότητα 93,4 kWh που ολοκληρώνει μία πλήρη φόρτιση σε μόλις 22,5 λεπτά.

Δεν είναι γνωστό ακόμα, εάν ο Μαρσέλο θα «μετακομίσει» την Porsche Taycan του στην Ελλάδα, ή αν θα επιλέξει να προμηθευτεί κέποιο άλλο μοντέλο για τις καθημεριέες του μετακινήσεις, όμως ο Βραζιλιάνος έχει θεαθεί να οδηγεί την Taycan του σε πολλές του εμφανίσεις.

Δείτε τον Μαρσέλο πίσω από το τιμόνι της Porsche Taycan του: