Mercedes-Benz C-Class All-Terrain: Σε πάει παντού!


Η νέα C-Class από τη Mercedes κάνει το φημισμένο μοντέλο να κινείται παντού με άνεση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 19/8/2021

Η νέα C-Class All-Terrain ακολουθεί τα χνάρια της «μεγαλύτερης αδερφής» της E-Class All-Terrain, και αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στη γκάμα των off-road estates της Mercedes.

Σε σχέση με τη C-Class Estate, η All-Terrain είναι κατά 40 χιλιοστά υψηλότερη, ενώ διαθέτει νέα μάσκα, μπροστά και πίσω skid plates - εξαρτήματα κι αλλαγές που κάνουν το νέο μοντέλο κατά 4 χιλιοστά μακρύτερο και 21 χιλιοστά φαρδύτερο.

Στο ίδιο πλαίσιο, η Mercedes κυκλοφορεί το μοντέλο με νέες εμπρός αναρτήσεις, καθώς και με νέα οδηγικά mode: Offroad και Offroad , για άνετη οδήγηση σε δύσκολες διαδρομές.

Διατίθεται με ελαστικά 17 και 19 ιντσών, ενώ με δεδομένο ότι βασίζεται στη σειρά Avantgarde, έχει μικρές, διαφορετικές λεπτομέρειες στις κολώνες, στα πίσω παράθυρα και στην οροφή.

Στην καρδιά της νέας C-Class All-Terrain βρίσκεται το σύστημα τετρακίνησης 4MATIC της Mercedes, που κατανέμει τη δύναμη 45% στον εμπρός και 55% στον πίσω άξονα. Θα κυκλοφορήσει με δύο επιλογές στους κινητήρες: είτε με έναν 2λιτρο, τετρακύλινδρο κινητήρα, είτε με έναν 2λιτρο, τετρακύλινδρο diesel κινητήρα και ηλεκτρικό σύστημα 48 Volt. 

Η επίσημη αποκάλυψη θα έρθει στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Μονάχου.