Μπενζεμά: Μετακομίζει στη Σ. Αραβία με την πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων (video)


Μετά από 14 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Καρίμ Μπενζεμά μετακομίζει στην Αλ Ιτιχάντ η οποία έστρωσε ένα... χαλί εκατομμυρίων στα πόδια του. Αυτή είναι η πανάκριβη συλλογή αυτοκινήτων που διαθέτει ο Γάλλος στράικερ.

  • 6/6/2023

Τις προηγούμενες εβδομάδες οι ποδοσφαιρόφιλοι και συγκεκριμένα οι fans της Ρεάλ Μαδρίτης περίμεναν με αγωνία να δουν πως θα εξελιχθεί το θέμα της παραμονής του Καρίμ Μπενζεμά στην ομάδα. Αρχικά όλα έδειχναν ότι ο Γάλλος στράικερ, μετά από 14 χρόνια θα πει «αντίο» στη Μαδρίτη και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, επιλέγοντας την Αλ Ιτιχάντ για επόμενο σταθμό στην πλούσια καριέρα του.

Μεσολάβησαν κάποιες φήμες που έδειξαν προς στιγμήν ότι τελικά μπορεί να παραμείνει κάτοικος Μπερναμπέου, ωστόσο τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα τον εμφανίζουν να τα έχει βρει με τους Σαουδάραβες και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο Μπενζεμά τον περασμένο Οκτώβριο υποδέχτηκε στην αγκαλιά του τη Χρυσή Μπάλα και έγινε ο πέμπτος Γάλλος που την κατακτά μετά τους τους Ραϊμόν Κοπά (1958), Μισέλ Πλατινί (1983, 1984, 1985), Ζαν-Πιερ Παπέν (1991) και Ζινεντίν Ζιντάν (1998).

Φέτος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπόρεσε να βοηθήσει τη Γαλλία στην προσπάθεια που έκανε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κατάρ. Παρόλα αυτά μέτρησε 33 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα και στο Champions League πετυχαίνοντας 23 γκολ, με το τελευταίο να έρχεται την Κυριακή κόντρα στην Μπιλμπάο, στην τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα της «Βασίλισσας».

Όπως είναι λογικό η μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ θα φορτώσει με αρκετά εκατομμύρια τον τραπεζικό του λογαριασμό (δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το συνολικό ποσό για τριετές συμβόλαιο θα ξεπερνά 600 εκατ. ευρώ) και έτσι θα έχει την ευκαιρία να προσθέσει μερικά ακόμα ξεχωριστά αυτοκίνητα στην ήδη εντυπωσιακή συλλογή του.

Αποτελεί άλλωστε κοινό μυστικό ότι ο Γάλλος αποτελεί τον ορισμό του «petrolhead» με το γκαράζ του να φιλοξενεί πολλά σπάνια και ταυτόχρονια πανάκριβα μοντέλα.

Θυμίζουμε ότι τους τελευταίος μήνες κυκλοφορούσε στη Μαδρίτη με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της BMW που έβαλε στην ονομασία του το ιερό σύμβολο «M». Αναφερόμαστε στη BMW i4 M50 (διαβάστε τις εντυπώσεις μας από την αναλυτική δοκιμή εδώ) με τη συνολική ισχύ των 544 PS και την ροπή των 795 Nm. Το αυτοκίνητο ήρθε στα χέρια του ως εταιρικό μετά τη συμφωνία της Ρεάλ Μαδρίτης με τη βαυαρική αυτοκινητοβιομηχανία.

Μερικούς μήνες πιο πριν ο Μπενζεμά, μέσα από το προσωπικό του κανάλι στο YouTube, είχε ανεβάσει video όπου μας σύστηνε τα αγαπημένα του αυτοκίνητα.

Παράλληλα αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες που κουβαλά το καθένα, τον τρόπο με τον οποίο ξεκίνησε η «μανία» του με τα supercars, ποιο προτιμά για τις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά και το αυτοκίνητο που αγόρασε μόλις έβαλε την υπογραφή του στο πρώτο μεγάλο συμβόλαιο.

Δείτε το video...