MyAuto: Η ψηφιακή ταυτότητα κάθε οχήματος στο gov.gr – Ποιες πληροφορίες θα έχει


Πολύτιμες πληροφορίες για βασικά στοιχεία του οχήματος θα είναι διαθέσιμα τους επόμενους μήνες στην εφαρμογή MyAuto του Gov.gr Wallet.

  • 22/11/2023

Τη δυνατότητα να εκδίδουν την Ψηφιακή Κάρτα MyAuto θα έχουν εντός των επόμενων μηνών οι πολίτες στο κινητό τους, μέσω της σχετικής εφαρμογής που βρίσκεται στο Gov.gr Wallet.

Μάλιστα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο σχετικός διαγωνισμός που αφορά την «Επέκταση λειτουργικότητας ψηφιακής εφαρμογής κινητών συσκευών και ψηφιακής πλατφόρμας Gov.gr Wallet». Στόχος ο εμπλουτισμός της εφαρμογής, προκειμένου να είναι πιο εύκολη και άμεση η εξυπηρέτηση των πολιτών μέσω έκδοσης ψηφιακής έκδοσης περισσότερων εγγράφων.

Στην ψηφιακή κάρτα κάθε οχήματος θα περιλαμβάνονται πληροφορίες όπως η ασφαλιστική του κάλυψη, η άδεια κυκλοφορίας, τα τέλη κυκλοφορίας και ο τεχνικός έλεγχος (ΚΤΕΟ), για τον οποίο θα παρέχεται και σχετική υπενθύμιση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες έγινε εφικτή η έκδοση του ειδικού ψηφιακού σήματος για την ελεύθερη κυκλοφορία στον Δακτύλιο της Αθήνας μέσω του Gov.gr Wallet.

Εκτός από αυτό, ήδη στην εφαρμογή είναι διαθέσιμα το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, το Δίπλωμα Οδήγησης, η Ψηφιακή Κάρτα Αναπηρίας και η Ψηφιακή Κάρτα Ανεργίας (ΔΥΠΑ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gov.gr Wallet: Μετά το δίπλωμα μπαίνουν στο κινητό Άδεια Κυκλοφορίας και ΚΤΕΟ

Τέλη κυκλοφορίας 2024: Άνοιξε η πλατφόρμα - Πόσα θα πληρώσετε φέτος (πίνακες)

Τέλη Κυκλοφορίας 2024: Αυτό είναι το πρόστιμο αν χαθεί η διορία - Ποιοι εξαιρούνται