Ο Άγιος Βασίλης επισκέφθηκε νωρίτερα τον Leclerc και του έφερε δώρο μια εντυπωσιακή Ferrari (video)


Το νέο «παιχνίδι» του Μονεγάσκου έχει V12 κινητήρα των 830 PS και περιέργως το χρώμα της δεν είναι κόκκινο.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Ferrari, Restricted Spotter Monaco - YouTube
  • 27/12/2023

Το να ανήκει κάποιος στο δυναμικό της Ferrari, και δη να οδηγεί για την ομάδα της στη Formula 1, έχει κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα. Έτσι μετά τον Carlos Sainz που παρέλαβε τον περασμένο Ιανουάριο, μια σπάνια Ferrari 812 Competizione, ήρθε η σειρά του Carles Leclerc να προσθέσει ακόμα ένα εντυπωσιακό αυτοκίνητο στο γκαράζ του.

Αυτή τη φορά πρόκειται για μια 812 Competizione A, η οποία έχει τυλιχθεί με ματ λευκή βαφή και στην οροφή έχει διατηρηθεί εκτεθειμένο το ανθρακόνημα. Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός, που σίγουρα κάνει τη διαφορά από το κλασικό κόκκινο που συνοδεύει τις περισσότερες Ferrari εκεί έξω.

Μια λωρίδα από ανθρακόνημα «τρέχει» οριζόντια πάνω στο κάλυμμα, ενώ ο Leclerc έχει επιλέξει λευκές δαγκάνες φρένων, που ταιριάζουν με το αμάξωμα, όπως και λευκές λεπτομέρειες στη γρίλια, στις πλαϊνές ποδιές και στο πίσω μέρος, κάνοντας αντίθεση με το carbon.

Εκτός αυτού, έχουν τοποθετηθεί μικρά γραφικά του αγωνιστικού του αριθμού, 16, στο μπροστινό μέρος, πίσω από τους τροχούς, οι οποίοι έχουν μαύρο σατέν φινίρισμα.

Αυτό δεν είναι το πρώτο εξατομικευμένο μοντέλο της ιταλικής εταιρείας που έχει στην κατοχή του ο Μονεγάσκος, αφού λίγους μήνες μετά την είσοδό του στην ομάδα, είχε λάβει μια 488 Pista σε μαύρο χρώμα με κόκκινες λεπτομέρειες. Μάλιστα, αυτό είναι το όχημα με το οποίο κυνήγησε τους ληστές που έκλεψαν το ρολόι του τον Απρίλιο του 2022

Δείτε τον Leclerc να παραλαμβάνει το νέο του αυτοκίνητο στα πλάνα του Restricted Spotter Monaco:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η μοναδική Ferrari 812 Competizione βγαίνει στο «σφυρί» για καλό σκοπό (photos)

O διάδοχος της Ferrari 812 με τον V12 κινητήρα πλαγιολισθαίνει στην πίστα (video)

Η Ferrari 812 Superfast «χτυπά» τα 331 χλμ./ώρα στην Autobahn! (video)