Ο Brad Pitt σε ρόλο οδηγού αγώνων


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός ηθοποιός Brad Pitt είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο για τη συμμετοχή του σε μια μεγάλη κινηματογραφική ταινία η οποία θα έχει θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 7/1/2022

Όπως έγινε γνωστό, οι υπεύθυνοι της Apple Studios, μιας αμερικανικής εταιρείας παραγωγής κινηματογραφικών και τηλεοπτικών ταινιών, βρίσκονται στο τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τον Brad Pitt με σκοπό να αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καινούργια ταινία που πρόκειται να γυρίσουν.

Σύμφωνα με το σενάριο, αυτή θα έχει θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου και ο Brad Pitt θα υποδύεται έναν οδηγό ο οποίος έχει αποσυρθεί από αυτούς αλλά θα επανέλθει στην ενεργό δράση για να συμβουλεύσει και να βοηθήσει έναν νεαρότερο οδηγό να κερδίσει, συμμετέχοντας την ίδια ομάδα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προϋπολογισμός της νέας κινηματογραφικής ταινίας θα είναι μεταξύ 130-140 εκατομμύρια δολαρίων (περίπου μεταξύ 115-124 εκατομμυρίων ευρώ). Το σενάριο επιμελείται ο γνωστός σεναριογράφος και παραγωγός κ. Ehren Kruger, ενώ την ταινία θα σκηνοθετήσει ο κ. Joseph Kosinski. Οι δύο άντρες συνεργάστηκαν πρόσφατα στην ταινία «Top Gun: Maverick» με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise.

Στο παρελθόν οι Brad Pitt και Joseph Kosinski είχαν προσπαθήσει ξανά να δημιουργήσουν μια ταινία με θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου. Ο τίτλος της θα ήταν «Go Like Hell» και θα είχε ως θέμα την ζωή και την αγωνιστική δράση τού Carroll Shelby τον οποίο θα ενσάρκωνε ο Pitt. Ωστόσο, η πρόθεσή τους τους δεν ολοκληρώθηκε, και τελικά γυρίστηκε μια άλλη ταινία για τον γνωστό οδηγό αγώνων και κατασκευαστή αγωνιστικών αυτοκινήτων. 

Πρόκειται για την «Ford vs Ferrari»που έχει ως θέμα τη νίκη της πρώτης επί της ιταλικής ομάδας στο Le Mans το 1966. Θυμίζουμε ότι σε αυτή πρωταγωνιστούσαν οι Matt Damon (ως Carroll Shelby) και Christian Bale (ως ο οδηγός Ken Miles).