Ο Elon Musk «τερμάτισε» και τα τεστ Κορωνοϊού


Όχι ένα, ούτε δύο αλλά τέσσερα τεστ Κορωνοϊού έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Elon Musk στην προσπάθειά του να διαπιστώσει αν είναι θετικός.

  • 13/11/2020

Αν υπάρχει μια προσωπικότητα στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα που αξίζει να παρακολουθεί και να ακολουθεί κανείς στα κοινωνικά δίκτυα τότε αυτός είναι δίχως αμφιβολία ο Elon Musk.

O άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από το μικρό θαύμα της Tesla, έχει τον τρόπο να τραβά τα βλέμματα πάνω του, είτε αποκαλύπτοντας πληροφορίες που αφορούν μελλοντικά poject, είτε ακόμα και με posts ή για την ακρίβεια tweets που αφορούν στην προσωπική του ζωή.

Η τελευταία περίπτωση ανήκει στην δεύτερη κατηγορία, μιας και ο Νεοζηλανδός θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του την απέλπιδα προσπάθειά του να διαπιστώσει αν είναι θετικός ή όχι στον Κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνει έχει ήδη πραγματοποιήσει τέσσερα τεστ εκ των οποίων τα δύο είναι θετικά και τα άλλα δύο αρνητικά. Με τα συμπτώματα ενός τυπικού κρυολογήματος, ο Elon Musk πρόκειται να συνεχίσει να υποβάλλεται σε τεστ έως ότου βρει τη λύση στο μυστήριο.

Για την ώρα και τα τέσσερα τεστ που έχει πραγματοποιήσει ο αμφιλεγόμενος Elon Musk είναι τεστ αντιγόνων, τα οποία ναι μεν δίνουν πιο σύντομα αποτελέσματα, ωστόσο, σύμφωνα και με τον ίδιο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας δεν διαθέτουν τη μέγιστη δυνατή «ευαισθησία» στον εντοπισμό του ιού.

Πάντως, ο Elon Musk είχε και στο παρελθόν αμφισβητήσει τη σοβαρότητα της πανδημίας του Κορωνοϊού, επιχειρώντας με αυτόν τον τρόπο να κρατήσει ανοικτά τα εργοστάσια παραγωγής στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Έτσι, λοιπόν, δεν έχασε την ευκαιρία να θέσε ξανά υπό αμφισβήτηση τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργούνται, δημοσιοποιώντας τη δική του εμπειρία.  

Διαβάστε ακόμα:

Ψυχρός Πόλεμος: Οι Ρώσοι «χτίζουν» τη δική τους Tesla

Πόση είναι η περιουσία του Elon Musk;