O κόσμος του αυτοκινήτου αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ


Bentley, Rolls-Royce, Ferrari, McLaren και πολλές ακόμα εταιρείες έστειλαν συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. 

  • ΦΩΤΟ: ROLLS-ROYCE
  • 9/9/2022

Εδώ και λίγες ώρες η Μεγάλη Βρετανία έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος. Στα 96 της χρόνια η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή μετά από περιπέτεια με την υγεία της.

Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο εορτάσθηκε μόλις τον περασμένο Ιούνιο, με τα στελέχη του τμήματος Jaguar Classic να προχωρούν στην αναπαλαίωση μια E-Type Roadster του 1965για να γιορτάσουν με αυτό τον τρόπο τα 70 έτη της βασίλισσας στον θρόνο.

Μέσα από αυτή τη μακρά πορεία, συνεργάστηκε με 15 διαφορετικούς πρωθυπουργούς και συναντήθηκε με 13 από τους 14 Προέδρους των ΗΠΑ. Η είδηση του θανάτου της "ταξίδεψε" άμεσα σε όλο τον πλανήτη, με κορυφαίες προσωπικότητες να εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους.

Το ίδιο έπραξαν και πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες οι οποίες χρησιμοποιώντας τους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media απέδωσαν το ύστατο χαίρε στη μακροβιότερη βασίλισσα στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου.