Ο Κώστας Στεφανής «μετακομίζει» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για μια σημαντική ανακοίνωση (video)


Η ομάδα του Traction στήνεται στη... γραμμή εκκίνησης και βάζει μπροστά τις μηχανές, με στόχο να χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές μηχανοκίνητης δράσης και ενημέρωσης το 2023.

  • 27/12/2022

Με τη γνωστή χιουμοριστική προσέγγιση που τους χαρακτηρίζει, η ομάδα της εκπομπής αυτοκινήτου Traction ανακοίνωσε την έναρξη της νέας σεζόν με ένα έξυπνο video που ανέβασαν στο επίσημο κανάλι τους στο YouTube.

Το video ξεκινάει με τον Κώστα Στεφανή να έχει πάρει θέση στο studio του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ανακοινώνοντας ότι καταζητείται άνθρωπος που παρακινούσε οδηγό να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον αγωνιστικό χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Αυτός ο άνθρωπος είναι ο ίδιος ο Κώστας Στεφανής ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του γιου του Μάνου στο Ράλλυ Ακρόπολις που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Θυμίζουμε ότι το Hyundai i20 N Rally2 με το οποίο πατέρας και γιος έτρεξαν στον φετινό αγώνα είχε την «υπογραφή» του διάσημου Έλληνα σχεδιαστή Σωτήρη Κωβού, ενώ λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, το Car and Driver είχε την ευκαιρία να κάτσει στο δεξί μπάκετ του κορυφαίου Έλληνα συνοδηγού όλων των εποχών και να ζήσει μια μοναδική εμπειρία.

Δείτε στο παρακάτω video το απολαυστικό «ρεπορτάζ» με το οποίο η ομάδα του Traction στήνεται στη γραμμή εκκίνησης και βάζει μπροστά τις μηχανές, με στόχο να χαρίσουν στους τηλεθεατές μοναδικές στιγμές μηχανοκίνητης δράσης και ενημέρωσης το 2023.